Klouzavé řízené Boost Converter

K

kelvchan

Guest
Ahoj, já jsem pracovat na návrhu posílit konvertor pro psa štěkání kontrolu použití, elektrický výboj obvodů.Má někdo obvod pro odkaz jako jsem já, kteří chtějí podpořit z baterie mince 6V k kV regionu.Jakýkoli odkaz bude skvělé!

Ahoj

U lze použít starý ingetion cívka z auta .. U mají ur 10kV .. puls s 600hz transister připojit cívky vinutí ..

Willi

Ahoj

Vzal jsem si od sebe obojek.Bylo to slušně velká kostka jako transformátor, měřící 1,2 cm do 1,2 cm do 1,2 cm.Vstupní dvojice vede se zkratoval, zatímco výstup vede jsou otevřené obvodu s odporem 1.5Kohm.Řekla bych, že to je proudový transformátor, schopný množení vstupního napětí mnohokrát s velmi malým proudem.

Smím vědět, jestli někdo ví, jak navrhnout proudový transformátor nebo užitečné předměty s velmi jednoduchým designem postupy?Mnoho být zavázán.

Společnosti Texas Instruments má velmi dobrou dokumentaci.Navrhuji vyhledávání na internetových stránkách TI k "pochopení zvýšení výkonu Průběh na vypínač napájení mode", která vysvětluje, jak zvýšit konvertory pracovat a jak se jim design.Existuje také spousta používání bankovek a referenční návrhy.Nicméně, protože jste pravděpodobně nepotřebujete žádný druh kontroly pro vaši aplikaci, nemusíte jít velmi do hloubky až k brát tvůj zvýšení převodník děje.
HTH
-Igor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back