Kmitočtového spektra v kadenci

C

calculus_cuthbert

Guest
Ahoj, měl jsem dotaz ohledně kmitočtového spektra v Cadence. Navrhl jsem integrátor, který používá dvoustupňový operační zesilovač. Vstup do integrátoru je 1MHz náměstí vlna, a tudíž na výstupu je trojúhelníková vlna. Chci vidět frekvenční spektrum na výstupu (trojúhelníkové vlny). Chci zjistit, jak symetrické trojúhelníkové vlny je. Pokud je to čistě symetrická, to by nemělo druhé harmonické obsah. Proto chci zjistit, jestli existuje nějaký obsah druhé harmonické ve výstupu trojúhelníkové vlny. Mohl by někdo prosím, pomozte mi spiknutí kmitočtového spektra v kadenci. Díky

[Quote = calculus_cuthbert] Mohl by mi někdo prosím, pomozte mi, aby pozemek kmitočtového spektra v kadenci. [/Quote] Použití DFT analýzy. Viz [url = http://www.edaboard.com/ftopic372385.html] toto vlákno [/url], nebo vyhledat DFT !

ano, to dft a ujistěte se, že přechodná běžel na dlouhou dobu, takže můžete vidět dominantní složkou spektrální u nebo blízko u vstupní frekvence, pokud existují nějaké frekvenční posun. než si vybrat suffeciently velký počet vzorků, které se ubytovat druhé harmonické složky kmitočtu v rozsahu. jinak to bude odposlech a mohou překrývat s některými jinými komponenty a bude dávat špatné výsledky.

Kalkulačka v průběhu divák v kadenci má DFT funkci. Použít. Můžete upravit hodnoty v požadovaných oborech získat požadovanou přesnost ...

Také, snadněji můžete použít PSS simulace vidět frekvenční složka přímo po simulaci. Stačí použít velký počet harmonických v PSS TAB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back