Knihovna aktualizace mezipaměti problém OrCAD

N

nramesh

Guest
Ahoj lidi, to je od ramesh.I Používám software OrCAD pro vstup schémat. jsem stál před tímto následující problém. Použité kondenzátor má špatné vlastnosti (např.: Manu část num). Tak jsem vytvořil svůj vlastní nový library.And Vyměnil jsem, že složka cache ve schématu se zachovalými vlastnostmi (pokud jsem to nahradit vlastnosti, číslo je i změnit. vytváří problém v PCB). Pak jsem aktualizoval ten cahe again.But špatné vlastnosti ještě there.I nemohou dělat ruční relcement (stovky kondenzátorů). pomozte mi vyřešit tento problem.My mail ID je n.rameshbe @ gmailcom S pozdravem , Ramesh N

Myslím, že pro návrh desek plošných spojů u nutnost postarat se o pouze dvě věci: 1. Stopa Část 2. Část Referenční číslo, stačí zadat část stopy v okně Vlastnosti-li u mít podobné části kopírovat vložit. (Budou mít stejná čísla části reference) Nakonec poznámky ur design. (Použijte odkaz nepodmíněné update) To by mělo vyřešit problém ur Giri

Ahoj, díky za odpověď:. D skutečný problém není s PCB, ale s Orcad (schéma). Dříve jsem používal staré knihovny (schematický) pro design. Nyní i revidované (např.: Opraveno ve schématu knihovně) vlastnosti, kvůli chybám v výrobci Číslo produktu. Tak jsem se k aktualizaci schématu s odkazem se změnou komponent reference.So při replaceing cache schématu, i zachovány jeho vlastnosti (Jednou z možností je, že v OrCAD zachovat property.So, že číslo comonent nebude ovlivněn), pak schematicky vyrovnávací paměti je aktualizován (k aktualizaci nového výrobce Číslo produktu). Ale jde o to tyto vlastnosti r není aktualizován geting properly.There je změna also.that stopy PCB změna je také nedostávají updated.In můj návrh, že komponenta se používá téměř 800 times.So Nemohu ji nahradit manually.The PCB je také over.PCB téměř completed.So nemohu použít "nahradit majetek" možnost, která je s avilable nahradit CACHE option.If i použití této možnosti jsem se na místo, které komponenty (800 složek) opět (v důsledku změny u referenčního čísla):.. cry: odpovězte mi ... Ještě jednou díky za odpověď .... ur Jde. Ramesh: cry:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back