Koaxiální rezonátor pásmovým filtrem

R

radiohead

Guest
Zdravím všechny, jsem navrhování pásmovým filter@2.8 GHz, 150 MHz. Já jsem stručný přehled o technologiích, ale LC a LTCC jsou na hranici toho, co je přijatelné, zřejmě kvůli omezenému Q-faktor rezonátory. Alternativou je [tex] \ lambda [/tex] / 4 koaxiální rezonátor filtry. Jedná se o velmi levné ve větších množstvích. Má někdo navržen filtr s koaxiální rezonátory? Můžete si je koupit v hotovém balení, modul se sadou rezonátorů pájených dohromady, a ořezávání slot pro nastavení frekvence jednotlivých rezonátory. Chtěl bych mít více informací o aspektech designu tohoto typu filtrů, s kapacitní vazbou a individuální rezonátor. Díky!

Většinou rezonátor je otočen soustružník do tvaru, který chcete. Je vyrobena z mosazi, oceli nebo hliníku v podstatě. Můžete simulovat frekvenci rezonátoru v HFSS o eigenmode solver. V koaxiální rezonátor, méně než 1 / 4 quarterwavelength, spojka je poskytovat v oblasti třásněmi a převládají induktivní. Můžete si kapacitní spojení tím, Probe. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 51 minutách: [/color] [/size] Doufám, že tyto pomáhá

Dobrý den, Radiohead, zde je připojen PDF na LPF filtr konstrukce pomocí koaxiální rezonátory, AWR pomocí mikrovlnné Office (MWO) a MatLab ... --- --- Manju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back