Kompilátory / montéry, že převod z C + + pro montáž

S

Sibtain

Guest
Dobrý den, moji přátelé jsem se C + +, ale nemůžete najít způsob, jak convet do sestavy nebo hex kód tak, že mohu vypálit na regulátoru Atmel 89C51. Máte nějaké takové kompilátor / assembler, který lze převést C + + až po montáž (nebo hex) Zejména pro 89C51 CONTROLLER DĚKUJI

Ahoj Sibtain, nemyslím si, že najdete, co hledáte. Existují C kompilátory pro mikra, a ano, pro 8051 (zkuste Keil), ale C + + kompilátory jsou velmi vzácné, i když jsem je viděl na 16/32 bit mikra. Myslím, že je nejlepší by bylo dřepnout, a učit se 8051 montáž a začít portování vašeho kódu. Pokud jste se programování, zatímco to by mělo přijít k vám velmi snadno. Nejsem programátor C + +, ale z toho, co jsem shromažďovat, C + + velmi silně spoléhá na knihovny, ne? Pokud se rozhodnete jít s kompilátor C, já bych ještě doporučujeme programu v assembleru, a to i na krátkou dobu, protože shromáždění bude vás nutit naučit vašeho hardware, což umožní mnohem snazší psát kód v prostředí s vysokou na úrovni jazyka. S pozdravem, Robert

Dobrý den, pokud opravdu chcete převést C do shromáždění, pak je způsob, jak dělat tak, že nejdříve konvergence C + + do hex hex a pak do sestavy, takže bude mít vaše řešení. jde o

Ahoj, sn_burki mluvit o C a C + + tak, jak jsou stejné, ale nejsou! I program v asm, C & C + +, a to, co vím, je, že takové rodiny, jako μC 8051 architekturu založenou μC PIC18 a PIC16 a PIC12, nebo nejsou zaměřena na podporu velkých aplikace vyžadující objektově orientované jazyky. Ale pokud je někdo C + + Programer je velmi snadné pro něj programovat v C, jako součásti whith a C kompilátor se postará o zbytek, protože C + + obsahuje C, ale C neobsahuje C + +.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back