komunikační systém simulace [HLP]

N

Nikdo

Guest
Ahoj všichni;
Prosím, řekněte mi váš názor na následující otázku:Jaký je nejlepší software pro simulaci komunikačního systému?MATLAB, SIMULINK, nebo, nebo ADS2004, atd.?

AWR VSS, neboť umožňuje v reálném (základní pásmo), digitální, a především komplexní obálky reprezentace signálů.Kromě comm odkazy jsem udělal PLL, AGC, a další obvody.To může také odkaz na Matlab.

madengr napsal:
Citace:

AWR VSS, neboť umožňuje v reálném (základní pásmo), digitální, a především komplexní obálky reprezentace signálů.
Kromě comm odkazy jsem udělal PLL, AGC, a další obvody.
To může také odkaz na Matlab.

I používali Matlab přidělovat, ale nikdy použity Simulink.Dávám přednost pomocí LabView nyní přes Matlab.Mějte na paměti, že Simulink nedělá rozpočtu typ analýzy, takže je to opravdu znamenalo pro zpracování signálu.

Osobně jsem nepoužil ADS za čtyři roky.Použil jsem Mikrovlnné Office od té doby.V poslední době jsem se pokusil použít Ptolemy (ADS systém simulátor), to skončilo zklamáním.Byla to noční můra přijít na to, a dokumentace byla chudá.Možná, že se situace zlepšila od té, ale nebyl jsem dojem.Já nevím, jestli analýza rozpočtu je stále v Omnisys, nebo pokud mají kombinované do Ptolemy.

VSS je tak mnohem lepší než ADS systému simulátoru.Můžete si 1 měsíc demo.Přečtěte si Modeling Guide, abyste pochopili, jak to funguje.Jakmile víte, je to velmi silný.Můžete to udělat začátku do konce systém simulace comm, RF analýza rozpočtu, zpracování signálu, stejně jako obecné čas a oblasti simulace frekvence.Také jsem používal to, aby ke krmení HSPICE PWL zdrojů.Zařízení Testwave rozhraní je velmi kluzký.To dělá dokumentující vaše laboratorní práce jednoduchá a já také použít pro programování ARB průběhů do generátorů signálu.Mají oznámila několik nových funkcí pro VSS2006, které vypadají docela dobře:

http://www.mwoffice.com/news/press/PR060116.html

LabView může být vhodnou alternativou namísto MATLAB.Especially dovednost integrace s hardware pomocí experiment desek je velmi účinným fakt vybrat to.Ale MATLAB je klasická pro engineers.This by neměla být zapomenuta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back