Koncepce Trasa Congestion

S

sowmya005

Guest
Ahoj přátelé,
Jaká je definice zácpy?
Slyšel jsem, že různé nástroje, jinak řečeno.Jak je pro Synopsys, Cadence a magma?
Jaký je správný způsob?
Co je to umístění dopravní zácpy?Je to jen přetížení na umístění fázi?
Proč je to důležité?
Jaké jsou příčiny zácpy?
Druhy z přetížení?
Jaké jsou různé metody pro analýzu dopravní zácpy?
Jak můžeme vyřešit dopravní zácpy?
Je to vždy příručka?
Jaké jsou různé věci, nástroje mohou udělat, aby ji vyřešila?
Můžete mi prosím vypracovat o tom, co Magma nástroje udělat pro přetížení vědom design?

Budu velmi vděčný, pokud můžete odpovědět mi brzy.

Díky,
Sowmya

Přetížení obecně podle směrování.Umístění přetížení je kvůli překrývání standardních buněk, je tzv. souběhu spíše než jen jako dopravní zácpy.
Směrování přetížení je rozdíl mezi dodáván a dostupné skladby.Trať není nic jiného než směrování zdroje.Skladby vyplnit celé jádro a přenosové cesty jsou prázdné místo vlevo od umístění makra tj. zmrazení na plánek.Každý nástroj má směrování ve dvou fázích.

which does not consider DRC rules, which gives an overall view of routing and congested nets.

První směrování se provádí hodnocení směrování,
které nepovažuje za DRC pravidla, která dává celkový přehled o směrování a přetížené sítě.

in your design.

Po analyzovat důvod k přetížení ve svém návrhu, přidejte hustota obrazovka nebo změnou flooplan atd. ... Vzhledem k tomu, strom hodin je postaveno a načasování je mrznout, nástroj se detail směrování
ve vaší design.Toto směrování se provádí podle části DRK, a to je konečný směrování pro váš návrh.

Přetížení zprávy se generuje po každém směrování etapy, který ukazuje rozdíl mezi dodané a požadoval stopy nebo gcells.Použijte směrování ucpání nebo změna umístění maker, aby se zabránilo přetížení.

Hi Sai Raj Kiran,
Děkujeme Vám za Vaši odpověď.
Pokud jsem pochopil, co se u vysvětleno je kadence pohledu si myslím.
Pokud máte nějaké dokumenty vztahující se k přetížení nebo routing, že by bylo skvělé, kdyby sdílíte.

Díky,
Sowmya

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back