M
magicRF
Guest
Snažil jsem se konečný-ground singlewire layout simulace v Momentum pro 7-kov procesu.Vybrala jsem si AM jako signál vrstvy a M1 jako přízemní vrstvy.Přízemní vrstvy má stejnou délku a tři-měřit šířku jako signální vrstvou.Dva 50ohm porty jsou vyráběny vrstvou AM.Pak jsem běžel S-parametru simulace v Momentum.Výsledky však nebyly v souladu s těmito od singlewire simulace v Cadence Spectre s použitím stejného postupu.
Singlewire je tak jednoduchý, že jsem si nemyslím, že by měl být velký rozdíl mezi Momentum a Cadence výsledky.Ale ...
Pochybuji, že jsem nakreslil rozmístění správně Momentum.Výsledky v Momentum zachovány stejné, pokud jsem odstranil přízemní vrstvy jsem nakreslil.Má konečný důvod mít velký vliv na výsledek?
díky.
Singlewire je tak jednoduchý, že jsem si nemyslím, že by měl být velký rozdíl mezi Momentum a Cadence výsledky.Ale ...
Pochybuji, že jsem nakreslil rozmístění správně Momentum.Výsledky v Momentum zachovány stejné, pokud jsem odstranil přízemní vrstvy jsem nakreslil.Má konečný důvod mít velký vliv na výsledek?
díky.