Konfigurace Electra Autorouter?

M

mbed

Guest
Mám několik malých a velkých desek několik lil do trasy pro svůj produkt. I obecně dávají přednost cestě do ruky, ale vzhledem k nedostatku času a zdrojů, chtěl bych vyzkoušet autorouters. Mám užšího výběru Electra a freeautorouting.net. Našel jsem freeautorouting.net snadno konfigurovat, ale nedostal očekávané výsledky a není ani dostatečně propracované. Electra se zdá být velmi sofistikované autorouter a mám potíže pochopit správné nastavení směrování mé práce. Chtěl bych, aby tutorial (ne rychlý start) přesně pochopit nastavení konfigurace Electra. Já používám Eagle na můj návrh DPS a export DSN souboru.

Proč nevyužít Eagle autorouter nebo jste to zkoušel? Keith.

Doporučila bych Vám používat termín "interaktivní směrování" spíše než "autorouting", protože pokud jste Autoroute rady, jak jste našli z první studie, nemusíte dostat reulsts jste očekávali. Musíte se rozdělit návrh do sekcí a každá z tras podle důležitosti, bude tato možnost ručního směrování kritických sítí, poměrně často. Hrubé vodítko je následující: 1: síly a země 2: Kritické sítě, hodiny atd., často lépe ručně směrovat a pevné 3: k bodu SMD, velmi jednoduché signály, které jdou z jednoho bloku do jiného, v závislosti na umístění. Rychlé router projít z jedné strany bez povolené průchody a velmi malé úsilí. 4: Autobusy a délka ciritical tras, včetně délky odpovídající. 5: Levá prostředků, tj. bez kritické signály. 6: Manuální uklidit

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back