Konstantní Gm aktuální referenční

E

eransal

Guest
Dobrý den, je možné kde najdu podrobnou analýzu tohoto obvodu? Potřebuji dobré vysvětlení, stejně jako dobrá rovnice vývoj.

Behzad Razavi - Návrh analogových obvodů CMOS Integrovaný .... Kapitola 11. Doufám, že to pomáhá, diemilio

[Quote = diemilio] Behzad Razavi - Návrh analogových obvodů CMOS Integrovaný .... Kapitola 11. Doufám, že to pomáhá, diemilio [/quote] Viděl jsem Razavi knihy, jde o to, že není s podrobným vývoj rovnic. Dává hlavou vysvětlení.

Dobrý den, věřím, že budete mít více detils jako je například analýza a spiknutí ve vazbě řekl jsem. Samozřejmě, profesor na Stanford Murmann také analyzuje obvodu jste zmínil.

[Quote = yschuang] Dobrý den, věřím, že budete mít více detils jako je například analýza a spiknutí ve vazbě řekl jsem. Samozřejmě, profesor na Stanford Murmann také analyzuje obvodu jste zmínil. [/Quote] Máte odkaz na analýze Murmann pro tento obvod náhodou?

Murmann je skripta jsou nejlepší! Používejte ji .. Google EE 214 Stanford a dostanete jej z jeho stránek! :) Download EE 214 Reader a projít ..

Stejně jako Dineshbabumm řekl, Google pak najdete ji. Murmann věnuje méně pozornosti na frekvenční analýzu zesílení, ale najdete rovnice je vlastně stejný, což znamená, DC získat zde, v lecuture Murmann a odkaz jsem mluvil předtím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back