Konstrukce spínače cap filtru?

H

hebu

Guest
Toto je můj první čas navrhnout sc filtr, jakákoliv chyba je snadné? a něco, co bych měl platit attenation?

Buďte konkrétnější, pokud chcete konkrétní pomoc nebo radu.

OK, chtěl bych navrhnout low-pass filtr s 1MHz vzorkovací frekvence, a za druhé, aby Butterworth Pokusím první. 3dB šířka pásma tohoto filtru je na 15kHz. 1) Moje otázka je, pokud mohu použít první dva objednávku kaskádovitě než jednu biquad, je to v pořádku? 2) Pokud budu analyzovat filtr sc přibližně stejně jako aktivní RC filtr, spíše než v diskrétním časové oblasti? Je to v pořádku? 3) A musím udělat interní kompenzace v operační zesilovač, nebo stačí použít víčko filtru dělat odškodnění? 4) Jaký druh CMFB, tedy navrhujete? Díky,

Pro 1, myslím, že bychom měli rovněž zvážit ztrátový výkon nebo jiné spec. Dávám přednost biquad protože jste zavedli filtr sc filtru. Pro 2, myslím, že diskrétní časové oblasti vám podobný výsledek s doménou času plynulá a přesné reakce možná muset být ověřeny v přechodné. Pro 3,4. Myslím, že to záleží na ur operační zesilovač strukturu. Pokud kondenzátor je dostatečně velký, aby vyrovnání ur OP, selfcompensation je dobrá volba. a protože u provedení operační zesilovač v sc filtru, může být také CMFB struktura sc. To je můj opnion Ablue

Díky, Mimochodem, jak jsem zkontrolovat THD s kadencí, protože THD bude počítat harmonické způsobené swithcing CKT, takže celková THD je špatný. Jakékoliv přesnější metoda měření to? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] Díky, Mimochodem, jak jsem zkontrolovat THD s kadencí, protože THD bude počítat harmonické způsobené swithcing CKT tak Celkem THD je špatné. Jakékoliv přesnější metoda měření to?

Tak by se u vybral přepínač velikosti tak, aby deformace způsobené spínací CKT je nižší než zkreslení požadováno. Nejcitlivější je spínač při samplovací uzel a další přepínače by měly být umístěny v uzlech signálu nezávislé.

Jak o výběru operační zesilovač, zisk a ft? Uasually, proud operační zesilovač je kolem? 0.35um proces, 1MHz vzorkovací frekvence. Díky,

Charakteristické parametry operačního zesilovače je vzhledem k zatížení a zpětnovazební faktory integrátora. Mezitím, usazovací přesnost a hluk requriement jsou faktorem pro stanovení op amp. Myslím, že design op je základní design pro VVP.

Díky za odpověď, jak o rychlost přeběhu z operační zesilovač? 1) Jaký druh simulace musím udělat, aby se ujistil SR je adekvátní VVP? 2) Jsem zmatená se otáčí stav stalo? pokud budeme předcházet anti-aliasing filtr. se filtr aa zmírnit obracení? Díky,

Jak mohu vědět, že usazovací přesnost je v pořádku. Soudě přechodné analýzy? Je nějaká obecná metoda?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back