kontrolu stejnosměrného motoru pomocí mikrokontroléry PIC

S

salman04

Guest
AOA

já potřeba udělat projekt pro kontrolu rychlosti stejnosměrného motoru také mikroprocesor měl obrátit dc motor vypnout wen i spusťte jej bez zatížení nebo zatížení větší než jeho jmenovitý výkon
všechny nápady jsou vítány můj hlavní problémy
1) Potřebuji pic který může být naprogramován v jazyce C nebo Java
2) je to všechno možné ovládat stejnosměrný motor elektronicky?Slyšel jsem o krokové motory, ale chci, aby ovládání stejnosměrné motory

immidiate odpověď bude vysoce ocenil: |

nazdar.
do ur účel lze použít u PIC16F84 nebo jakékoliv jiné řady PIC mikrokontrolér, jak je celkem pokyny jsou stejné.
ano u lze ovládat DC motror do hodiny moudrého nebo anticlock moudrý směr controoling rychlost.
jsem udělal tento projekt
Pandit

DC-motor ovládání pomocí PIC, co potřebujete a potřebujete vědět:,1 - Pokud chcete ovládat pouze zapnutí / vypnutí a směry je snadné dělat, a co potřebujete, je moc most rozhodnout o směru, a můžete si koupit tento most, IC, ale to je tak nějak drahé, takže si můžete stavět to sami pomocí 4 výkonové tranzistory, CMOS jsou přednostní pro nízký ztrátový výkon.2 - Chcete řídit jeho rychlost, a proto pozor na "Pulse Width Modulation" PWM metoda, kde si můžete dát Low pass filtr poté, co pak se proměnné stejnosměrné napětí závisí na frekvenci a pracovní cyklus.3 - PIC 16F84 není dost dobrý.4 jazyce C programovat PIC ...
Dávám přednost CCS, můžete zkontrolovat tady www.ccsinfo.com5 Existuje mnoho aplikací poznámky právě zde www.microchip.com, ale musí z nich, které používají shromáždění nebo PICC.6 - Sestavte si svůj kit a programátor, ptají TK3 z www.epemag.com7 - Good Luck

pandit_vlsi napsal:

nazdar.

do ur účel lze použít u PIC16F84 nebo jakékoliv jiné řady PIC mikrokontrolér, jak je celkem pokyny jsou stejné.

ano u lze ovládat DC motror do hodiny moudrého nebo anticlock moudrý směr controoling rychlost.

jsem udělal tento projekt

Pandit

@ salman04

jaké DC MOTOR ovládání jsou u up to? je jeho ovládání a mít to v opačném směru, nebo směrem dopředu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back