konvergence problém při DC analýze

C

chviswanadh

Guest
Dobrý den, pracuji na DC-DC převodník. Já používám kadenci strašidlo pro simulaci. My přechodné analýza je v pořádku, ale simuluje analýzu DC dává chyba říkat ne řešení DC (bez konvergence) Může mi někdo pomoct, jak překonat toto. Díky Kasi

Konvergence problém může být v důsledku nastavení, které musíte udělat, pokud jde o reltol apod. V případě, že také nebude fungovat hledání v sourcelink, tam si můžete najít řešení tohoto problému

Dobrý den Shaik, Díky za ur odpověď. Je to jediná možnost, můžeme vyzkoušení, protože jsem se už snažil, aby i mluvil k lidem kadence. Neměl by být žádný problém, co říkají. Do u nic jiného říct k tomuto Díky Kasi

Ahoj Kashi, jak jste říkal, že jste schopni provést přechodových jevů, ale DC je analýza konvergence problém. V případě, že můžete zkusit tento nárůst hodnoty IABSTOL v kadence simulaci instalace. Také sníží hodnotu gmin Vlastně jsem se také potýká s několika problémy, jako je tato, takže vám může pomoci. Díky Shaikh Sarfraz

Dobrý den Shaik, díky za odpověď. Jsem se zpočátku snažil snížit uvolnit toleranci, ale nezvýšil gmin. Snažil jsem se, že nyní jeho zvýšení v pořádku. Díky Kasi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back