Krátké dvojpólu HFSS 1 port nebo 2 porty

K

kevinj

Guest
Když jsem simulovat dipól se používá koncentrovaný port, a místo port mezi 2 kanály, a to dává správné výsledky.

Kdybych dal umělé země podle zdroje (viz příloha) a použít 2 koncentrovaný porty (1 pro každý feed), pak dostanu rozdílné výsledky.Snažím se udělat krátký dipól 2 port anténu, protože jsem se snaží udělat odpovídající okruh v ADS.Anténa musí mít odpovídající obvodu, protože je to krátký dvojpól.Budu výpis matice dat (S, Z, Y, gamma) a využití výsledků pro ADS, ale potřebuji, aby se dipólu 2 port antény.

Příloha: není důvod kolem dipólu.K dispozici jsou 2 kanály, kde každý má koncentrovaný port.Rovině obklopuje zemi antény.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Jste jízdy dva porty ven fáze při výpočtu vyzařovací diagram?Chcete-li měřit vstupní impedance potom musíte řídit přes balun.

Ano, jezdím porty ven fáze.Zachránil jsem všechny oblasti a je vyvezla na ADS.Chystám se vytvořit jednotný skončilo 50 ohm vyhovující síť v ADS.S těmito vyhovující síť hodnoty budu používat soustředěný RLC prvků v HFSS simulovat anténu.Přidám halfwave přenosové vedení jednat jako balun pro vstup?Nejste si jisti, zde ...

Je to správný přístup?

Nevím, proč musím Balun dostat impedance vlastnosti.

Možná, že indukčnost svůj zdroj stopových je Mesiáš autobus výsledek.Zní to, jako bys měl dobrý přístup.Možná zkusit kramářské vázanou linky (jeden na dně substrát) namísto hrany spojené.To může vést vyváženější krmiv a Poláky se bude soustředných kolem 1 osy.Při importu do ADS budete potřebovat Balun, nebo nějaký způsob, jak measureing diferenciál s-parametry.Musíte se řídit jak přístavy na measuere vstupní impedance.Pokud jste meausure Zin přes ideální Balun, vypočítat single ended odpovídající sítě, můžete to rozdíl od zrcadlení komponenty (shunt z nich jsou 1 / 2 single ended hodnota).

kevinj napsal:

Když jsem simulovat dipól se používá koncentrovaný port, a místo port mezi 2 kanály, a to dává správné výsledky.Kdybych dal umělé země podle zdroje (viz příloha) a použít 2 koncentrovaný porty (1 pro každý feed), pak dostanu rozdílné výsledky.
Snažím se udělat krátký dipól 2 port anténu, protože jsem se snaží udělat odpovídající okruh v ADS.
Anténa musí mít odpovídající obvodu, protože je to krátký dvojpól.
Budu výpis matice dat (S, Z, Y, gamma) a využití výsledků pro ADS, ale potřebuji, aby se dipólu 2 port antény.Příloha: není důvod kolem dipólu.
K dispozici jsou 2 kanály, kde každý má koncentrovaný port.
Obklopuje umělé země antény.

Děkujeme vám za vstup.Zjistil jsem, že přístup je správný.Mám potíže s odpovídající síť ačkoli.I uzavřeno okruhu v ADS a přidal soustředěný RLCs v HFSS, a zjistil, že S parametry zápas v obou ADS a HFSS, což je skvělé.

Nicméně, když jsem se lišily L & C hodnot jsem zjistil, že S parametry pro HFSS a reklamy se liší tím, stejně jako 100MHz pro každého, kdo se stará.

Nechápu, proč zisk je tak nízká (-30dB) pro anténu i když je uzavřeno dipól?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

to je proto, že účinnost krátkého dipólu je velmi nízká čarodějnice, závisí na tom, je to krátké délky (l / lambda).to je důvod, proč zisk krátkého dipólu je velmi nízká, i když odpovídající síť perfrct.ale myslím, že vaše approch není rigth jeden.protože na krátkou dipólu (a samozřejmě pro široké pásmo odpovídající) aktivní prvky (obvykle FET) je používán.tento precedure kompenzovat nízký zisk antény.

Nejsem si jistý, jestli souhlasím s Maryam, protože jsem ji počítal vyzařovací účinnosti z textu knihy.účinnost = (radiační odolnost) / (rad odpor ohmické ztráty).

Obvykle záření odpor je nízký, protože krátká dipóly jsou vyráběny s 1% nebo méně vlnové délce, jako je auto antény (pouze 7% účinnost), ale já jsem s použitím 10% vlnové délky.

Z mého výpočtu Věřím, že bych měl vidět účinnost 97,7%

Možná, že někdo může pomoci.

Elektricky malé antény dávají vysoké kapacitní reactances s malým odporovým parts.Though si můžete naladit v reactances podle tlumivky a kondenzátory, atd., malá část odporového nemohou být vyrovnány a mohou vyžadovat transformátoru v odpovídající network.hope to pomůže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back