kritická cesta

I

IBO

Guest
hi all

co znamená kritické cesty v návrhu obvodu na úrovni.
Poznámka: Toto se týká funkční ověřování

thx za Váš čas

nazdar,

tady je moje chápání

V bráně úrovni je cesta, která určuje maximální.CKT provozní frekvence

na úrovni tranzistoru to může být cesta, která nese max.proud, R nebo C (na wht u luking o)

Hope this helps!

Díky,

Didn't get můj názor

podívejte se

Bude zaměřena na rozvoj automatické verifikace a autmoatic výsledek dáma.Členové týmu bude muset vymyslet testbenches a bloky slouží k ověření funkčnosti navrhovaného obvodu, od jednoduchých vodováh až po komplexní systémy mixed-signal, a to nejen analogové nebo digitální obvody.and test conditions and the ability to combine correctly interpret the output of these blocks/systems to debug and judge their behavior.

Takový úkol vyžaduje dokonalou znalost návrhu obvodů na úrovni, schopnost zaostřit kritické cesty
a zkušební podmínky a schopnost kombinovat správně interpretovat výstup z těchto bloků / systémy pro ladění a posuzovat jejich chování.To znamená, že musí mít velmi dobré obvodů, jakož i systému-úroveň zpět zem, analogové i digitální, aby mohly řešit mixed-signal obvodů.Členové týmu budou také muset naučit různé modelovací dovednosti, které jim pomohou automatizovat tento proces, a aby bylo úsilí-efektivní pro komplexní systémy.
Pokud chcete, moje slova, je to náročný projekt, protože lidé budou mít tendenci se učit a designu celou cestu souběžně.Ačkoli jeho ne-orientovaný návrh projektu, ale poznání, které se dozvíte v tomto projektu bude je velmi silná v oblasti modelování a mixed-signal obvodů.Budou mít velmi silné zázemí později, pokud chtějí přejít na obvodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back