krokového motoru plný posílení

T

trelement

Guest
Ahoj všichni.

Snažím se získat více točivého momentu z mé unipolární krokový motor.
Jsem pomocí obvodu podobnou této
http://www.elecfree.com/electronic/wp-content/uploads/2008/03/basic-stepper-motor-driver-by-74194.GIF

S výjimkou Já jsem jen pomocí 74LS194, 555 časovač (ne stejný odpor pro frekvenci), a ULN2003 tranzistor pole.

To, co chci udělat, je změnit z krokování k moci odrazový (2 cívky zpoplatněny až za čas)
Jeho 6 drát motor, černé a hnědé pair 1; žlutooranžová pár 2.
Snažil jsem se uvedení pin 3 a pin 5 vysoký a 4 a 6 jako nízké.
Ale motor jde dopředu a dozadu.
Snažil jsem se pin 3 a 4 vysoké, 5 a 6 nízká, ale žádný pohyb vůbec.

Jak bych si to dělat moc posílení tohoto posuvného registru.

Pokud nemohu dělat to, když jsem se proměnit tuto bipolární motor (ignorování centrum kohoutky) a krok je v plném režimu, zhruba, kolik točivého momentu bych dostat versus krokování unipolární?

Díky předem!

Jak mohu rmember, vektorové bude kladen na 45 stupňů se stejnou platnost v roce X a Y směrem, takže si myslím, že je asi 1,4 krát točivého momentu.

Zvažte indukčnost vinutí, pokud jedete vinutí s konstantním napětím, proud se zvýší podle indukčnost vinutí (V = ldi / dt).Při vyšších posílení frekvence, nemusíte dosáhnout jmenovitého proudu už, a ztrácíte spoustu točivého momentu.Když dáte dva unipolární vinutí v sérii, dostanete vyšší inducance.Můžete použít vrtulník okruh, aby měly dostatek proudu při vyšší steprates (sinde počáteční napětí je mnohem vyšší, sklon současného budou také).

Stefaan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back