krystal letadla běžně používané ve výrobních deska Křemíková

A

allennlowaton

Guest
Dobrý den, kluci ... Prosím, pomozte mi s tím ... Mám problém, pokud jde o jaký typ letadla krystalu (100, 110, 111) je / jsou běžně používané ve výrobě křemíkových destiček .. A prosím, přidat i podporu důvod, proč je být vybrán / přednost. Děkuju mnohokrát.

[Quote = allennlowaton] Mám problém, pokud jde o jaký typ letadla krystalu (100, 110, 111) je / jsou běžně používané ve výrobě křemíkových destiček .. A prosím, přidat i podporu důvod, proč je být vybrán / přednost. [/Quote] Standard je 100, cf. link na stránku 1 [/url]. Pokud vím důvodem pro volbu této orientace je proto, že dosahuje nejlepší kompromis mezi min. iontové implantace směrování a min. pod leptání. Další, to letadlo má nejlepší přilnavost na hliník, s. abstraktu [/url].

Kromě směrování a leptání otázek již bylo zmíněno na 100 směr také nejlepší podmínky pro jeho rozhraní. Pokud si dobře pamatuji, že byl největší problém při vývoji n-FET zařízení. Špatném stavu povrchu vede k mnoha "otevře" na rozhraní mezi substrátem a povrchem brány -> spousta elektronů se v pasti -> vysoká VT. Možná to je v dnešní době používá pro některé speciální zařízení ... S pozdravem Andi

Věřím, že jsme použili 111 pro některé procesy dielektrické izolované bipolární, protože to dalo nejlépe vana-etch chování.

Vzpomínám si, že používá pro zpracování DI bipolární, vytváří ve tvaru drážek. 100 je všechno, co jsem kdy viděl teď

Mnohokrát děkuji za informace sdíleny kluci. To byla velká pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back