Krystalový oscilátor vadný

S

samba007

Guest
Jak potvrdit, pokud je krystal oscilátor pracuje nebo ne. jako regulátor nedává výstup po programování v externí programátor.

Líbilo se vám zkontrolovat krystalového oscilátoru. Jak jste se potvrdí, že program není provádění. Můžete zkontrolovat oscilace v osciloskopu ověřit

Promiň, že jsem dont mít osciloskop, jakákoli jiná alternativa. prosím, pomozte svou naléhavou

jak kontrolovat frekvenci více metru. Podrobně uveďte

Zkontrolujte prosím, zda kolík 18 a 19 regulátoru, pokud opatření 2.5V appx. není-li přichází, nebo ne. je-li příchod pak krystal funguje.

nefunguje napětí. Co dělat,

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 21:33 ---------- Předchozí příspěvek byl v 21:32 - --------</span></span>
, jak daleko je to spolehlivý

napětí 2.9v na pinu 18 pouze. žádné napětí na 19

kontrola fyzického propojení spojení. pokud je sorrect kontrola suchého pájka. nebo zkontrolovat, zda je čep 19 je uzemněn. pokud je vše v pořádku, pak vyměňte krystal

GOTCHA, Vaše návrhy se pracuje. leed z crytal je zlomil při pájení. zítra jsem si nový krystal a pájku to. Prosím navrhnout nějaké dobré knihy pro výuku ladění hardware, jak jsem student informatiky. Nevidím problém s hardwarem, pokud k tomu řekl, krok za krokem

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 22:37 ---------- Předchozí příspěvek byl v 22:35 ----------</span></span>
proč vždycky budete odpovídat na mé příspěvky. jeho opravdu coinsidence.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back