Která kniha je lepší začít?

S

sharas

Guest
Nazdar,

Jsem EE absolvent základní zázemí v analogové designu (jsem navrhoval BGR pro svůj maturitní projekt).Chci se ponořit hluboko do ní a moje otázka je: která kniha je lepší začít s:
"CMOS obvodů, uspořádání a simulace" tím, Baker nebo Razavi kniha?

Důvod, proč jsem omezení na tyto dvě otázky, je to, že to jsou knihy, které jsem si řešení (i když mám přístup k Gray & Meyer a Martina).Díky za vaši radu,

Sharas

Razavi a John & Martin je asi nejlepší.diskutovat většinu základních analogových obvodů

Vezmeme-li v úvahu, že Meyer je klasický - jaký je výsledek?
Je to lepší než Razavi?

Razavi manipuluje pouze s CMOS analog.Ti z vás, kteří pracují jako analogové designérů - je to reálné?Není to nebezpečné rozhovoru pro analogové projektované polohy, kdybych jen zvládli Razavi?Co si analogový návrháři očekáváte od mladého žadatel vědět?

Budu vděčný za Vaše odpovědi.

Allen Holberg je také dobrý ..Added po 2 minutách:95% trhu je CMOS, tak dont worry Abt.který.
ur základy shud beclear, to je vše, co chtějí, a zda je možné použít u ur znalosti jednoduché problémy:)

Gray kniha je moje oblíbená.Vyučuje se intuitivní způsob, podívat se na okruhu zjistit, které části obvodu mají jen malý vliv, a které části mají spoustu účinek.To je dobré vědět, kdy dělá věci po ruce.

rebel napsal:

Allen Holberg je také dobrý ..
Added po 2 minutách:
95% trhu je CMOS, tak dont worry Abt.
který.

ur základy shud beclear, to je vše, co chtějí, a zda je možné použít u ur znalosti jednoduché problémy:)

"CMOS obvodů, uspořádání a simulace" tím, pekař je lepší pro startér.

Razavi je lepší začít s ....
My v našem ústavu se řídí stejnými ....

si můžete stáhnout pro roztoky z šedé meyer
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=79843&highlight=gray grey meyer

Obě knihy jsou dobré knihy, jen počkejte nás trávit čas se učit.

Allen je nejlepší knihy.U některých kapitol, jako CMOS operační zesilovače jsou opravdu dobrý

Myslím, Baker kniha pokrývá více věcí, digitální, analogové a mixed-signal, ale není hloubková analýza.Razavi kniha je na druhé straně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back