Které BJT NPN tranzistor se velmi často používá v obvodech zesilovače?

Z

zia.newversion

Guest
Snažím se modelu zesilovače okruhu v Multisim a tam je obrovský seznam tranzistorů, které mohu použít. Mohu použít pouze BJT tranzistorů NPN ... Má někdo tušení, co je tranzistor nejčastěji používá? Vím, že se liší od všech aplikacích, ale jen pro začátečníky, stejně jako laboratoř elektroniky ve škole, která by tranzistor uspokojí téměř všechny základní životní potřeby? Jsem si jist, po malém zvážení, může být uvedena v seznamu až na 2,3 tranzistorů ...

IR je závislá na tom, co se snaží navrhnout něco jako BC109, BC337, 2N2926 jsou univerzální NPN. Keith.

Dobrý den, je BC107 široce používané pro laboratorní applns.

Díky za odpovědi ... Vlastně jsem se snažil vyřešit problém, ale nedostal požadovaný výkon. Myslela jsem, že pomocí obecněji tranzistor by být problém vyřešen. Ale problém stále přetrvává ... Myslím, že budu muset vytvořit anothe závitem, že ... Díky moc, vím, je určitě o něco víc než předtím, než jsem posílal toto vlákno. :)

Dobrý den, Je-li u mohou vysvětlit problém ur čelí, mohou být můžeme pomoci u.

Dobrý den, Je-li u mohou vysvětlit problém ur čelí, mohou být můžeme pomoci u.
Ahoj zpět ... Tento problém byl vyřešen. Použil jsem BC107 však myslím, že to lze řešit pomocí jiných tranzistorů, protože jsem později zjistil, že problém nespočívá s tranzistorovým model, ale místo toho ovlivnění. Zde je odkaz na vlákno jsem vytvořil později. Obsahuje problém a progresivní řešení. :) Na zdraví http://www.edaboard.com/thread194369.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back