Které chyby pravidlo checker je lepší Dracula nebo NANOSIM?

E

E-goe

Guest
Hy kluci

Který z těchto ERC (pravidlo dáma chyba) Máte přednost pro extrakci Konžské demokratické republice layout.

Kdokoliv má zkušenosti s NANOSIM checker DRC (personaaly jsem pouze zkušenost s Dracula DRC).?Mám na mysli například pokud někteří z vás mají zkušenosti v kontrole layout s nanosim a Dracula a jednorázovou tato dáma neuznává vymyšleného layout chybu ........

Díky předem

Greetz E-goe

E-goe napsal:

Hy kluciKterý z těchto ERC (dáma chyba pravidlo) Máte přednost pro extrakci Konžské demokratické republice layout.Kdokoliv má zkušenosti s NANOSIM checker DRC (personaaly jsem pouze zkušenost s Dracula DRC).
?
Mám na mysli například pokud někteří z vás mají zkušenosti v kontrole layout s nanosim i Dracula a jednorázovou tato dáma neuznává vymyšleného layout chybu ........Díky předemGreetz E-goe

Ahoj

V podstatě Dracula DRC je fyzický nástroj Ověření & nanosim z Synopsys se používá hlavně pro rozložení simulaci post, takže dont zmást mezi fyzickou kontrolu & post layout simulation.As pokud vím standardní nástroj pro fyzickou kontrolu, je kalibr od Mentor Graphics.

s ohledem
Sharath Seshadri

[/ Quote]

snad Dracula je pro layout ověření, ale NANOSIM je pro obvod simultion, většinou Nanosim by checke něco o spotřebě energie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back