Které MCU jádro Nokia & Samsung použít??

F

fireball003

Guest
Ahoj,
Zatímco jsem hledal reálné aplikace ARM7TDMI-S, jsem nedostal žádné jasné nápad.Je nějaká souvislost popisující konkrétní zařízení, která používají ARM7TDMI-S jádrem?

Které MCU jádra Samsung a Nokia nebo jiné obří mobilní nebo PDA společnosti používají?

Mají všichni používají ARM založené MCU?Nebo se používají své vlastní jádro založené mikroprocesory?Pokud by použití ARM jádra pak který ARM jádrem většina společností využívá ve svých zařízeních?

Díky.

Ahoj

Asi před 2 lety jsem našel několik pokročilých mobilních telefonů Nokia využití ARM9
Myslím, že pokud si umoľňuje na Nokia vývojáři najdete dobré informace

Salam
Hossam Alzmomr
www.edaboard.com

Našel jsem vyhledávání přes internet, že společnosti jsou nějak říct nic o procesorových jader, které používají ve svých výrobcích.

Speciálně když jsem se snažil dostat informace o tom, jak rozvíjet JRE pro konkrétní mikrokontrolér našel jsem žádnou pomoc od nich.

Zkuste GBA programování.To je ARM založena zařízení.
eBook z http://www.jharbour.com/gameboy/default.aspx.

Ne tak úplně Nokia / Samsung věci.

Ale já jsem zkusit některé z kódu v eBook a stáhnout na GBA stejně.Oni pracují.Vtipný způsob, jak naučit ARM.

John
www.TechToys.com.hk

Ahoj drahý příteli
nokia staré modely používá ARM9 jádro a nové modely jsou založeny na arm10 jako S60 řady a asi Samsung stále používat phlips nexperia série založená na ARM7, ale ne všechny samsung samostatné této skupiny one-c (Philips 40575 & 40581) Trident (tr09q. ... . Agere) om-SWIFT (Philips om6357 .....) a pracovní produkty nebe právě na hledání tato část čísla a budete hledat více a o dalších telefonech většina z nich používá paže jádra xcept motorolla telefony a OME SonyEricsson telefony použití 32bit AVR , ... doufám, že si s. pomoct.Přidáno po 2 minutách:A a B tak se omlouvám za špatný anglicky ...

TechToys napsal:Ale já jsem zkusit některé z kódu v eBook a stáhnout na GBA stejně.
Oni pracují.
Vtipný způsob, jak naučit ARM.

Použil jsem stahovat kabel od liksang.

Vývoj s GBA není, jako je rozvoj s holým ARM čip nebo ARM Development Board, že můžeme něco pracovat až do jednotlivých pin I / O úrovni.Podívejte se na webové stránky Jharbour pro kit rozvoj HAM, za použití kompilátoru gcc s toolchain GBA, sestavují program pro barevný LCD displej, stejně jako pomocí zvuku z GBA.

John

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back