Které Microcontroller použít?

A

Ahmad Abbás

Guest
Zdravím všechny,

Musím to udělat srovnání mezi mikroprocesory společnostmi (převážně Microchip vs Atmel).

& Udělal jsem rychlý přehled.

Takže pokud někdo má nějaké změny nebo komentáře, aby mi pomohl.

Pozdravy

A. Abbás

Salam-o-Alikum!
Abbás jsem pracoval s PIC za poslední 2 roky, jsou vynikající, ale nyní jsem také začala řady AVR.Otázka srovnání se již projednávalo na tomto fóru.
Můj názor je, že jeden by měl být schopen pracovat s oběma architektury, protože jak má své výhody i nevýhody.
----- Hafiz.

Je to záležet, kolik vstup a výstup u kolik chcete použít, protože jak atmel mikročipem a mají své vlastní architekturu a assembleru instrukční sadu.Některé z čipu mají vestavěné paměti nebo žádná paměť (externí rom.
U se ujistit, jak velké svého programu, některé z čipu mají omezení paměti.

As salamu alikum.

Souhlasím s pangloong.Za normálních okolností není třeba porovnat tímto způsobem.Myslím, že každá společnost cíle část trhu není všechno.Je také možné klidné, protože hlavní cíl mikrokontrolérů jsou k použití pro konkrétní práci.

Takže, když máte cíl, a když víte, informačních povinností, ADC, PWM, USB a další porty, které potřebujete pak byste měli vyhledat konkrétní mikrokontroléru pro vaši práci.To by bylo ze strany každé společnosti.

Z mé malé zkušenosti jsem viděl, že se někdy neznámá společnost nabízí perfektní řešení pro konkrétní práci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back