Které oblasti práce je lepší SOC nebo SOP?

A

ap001

Guest
Dobrý den Vážení, jsem hledal nové zaměstnání jako inženýr RF. Dostal jsem dvě možnosti: jedna je, aby se RF transceiveru IC desiging inženýr a druhý má být RF LTCC (nízkoteplotní co-vypaloval keramiku) modul návrhu inženýra. SOC vypadá hlavní trend pro celý IC průmysl, ale říká se, že RF front-end, je obtížné, pokud je to možné, má být sestaven s ostatními bloky čipy a řešení tohoto problému je systém balení (SOP). LTCC je jedna z forem SOP. Mohl byste mi dát nějaké lidi radí? S pozdravem, ap001

Ahoj, ap001, nejsem inženýr RF. Ale podle mých zkušeností projít, může moderní technologie neučiní peníze během 2 až 5 let (možná i déle). Mnoho společností s velmi pokročilými technologiemi selhala jen proto, že marcket načasování nebylo správné, zatímco některé společnosti se tak, aby technologie získala velké kusy marcket proto, že zachycené doprava vlakem. To je z finančního hlediska. Ale pokud jste mladí a mají velký zájem o moderní technologie, si můžete zvolit ponořit se do ní (pokud nemáte žádnou finanční zátěž). Jednoho dne, budete hrdina ve svém zvoleném oboru, pokud pracujete tvrdě. Mimochodem, vy jste naštěstí jen dvě možnosti ve dvou nejteplejších oblastech. Zkontrolujte si vlastní status, aby konečné rozhodnutí. Může mít světlou budoucnost. rh1101

Vážení RH1101, oceňuji tvou radu moc. To je užitečné pro mě, a věřím, že vaše rada je užitečná pro všechny inženýry v konkrétní oblasti. Přání mnoha lidí mohlo vidět. S pozdravem, ap001

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back