které vydání verze Linux mají větší budoucnost v Evropské obranné agentury

H

husteven

Guest
Jak Redhat nadále poskytovat osobní verzi Linux, který si člověk musel více na budoucnost, Debian, Mandrake, SUSE nebo jiný? :?:

Jak Redhat nadále poskytovat osobní verzi Linux
máš pravdu, ale "osobní" vydání Red Hat nyní je mantained od Fedory .... podívejte se na článek: na Slashdot [/url] bye.

Pokud je mi rozumět, všechny různé příchutě Linuxu používat stejné jádro, takže by to neměl být velký problém. Který uvedl, že velké EDA dodavatelé Synopsys, Cadence, atd.) stále používat Redhat 7.3 jako referenční OS Linux pro jejich uvolnění produktu. Nikdy jsem nepoužíval Debian nebo SUSE, ale slyšel jsem, že jsou pro hackery a pokročilé uživatele. Použil jsem i RedHat a Mandrake, a myslím, že mandrake 9 je mnohem lepší, než RedHat 9. Mandrake má nejen lepší podporu pro různá zařízení (např. uznává, skener a TV karta bez problémů, zatímco RedHat nepodařilo), ale také běží rychleji. Poté, co jsem upgradovat svůj systém od firmy Redhat 8.0 na 9.0, to se stalo výrazně pomalejší. Všiml jsem si, že tam bylo tolik nevyžádané služby běžící na pozadí (např. nikdy jsem se rozhodl používat ani instalovat, ale japonský japonský modul "kana" běží). Pak můj bratr mi navrhl, abych přejít na mandrake. Výsledkem je mnohem rychlejší systém. Doporučil bych každému uživateli redhat udělat totéž.

Já naprosto souhlasím! :) OK! Umím popsat více: jsem spuštění těchto nástrojů úspěšně pod mandrak 9,1: 1 - Xilinx ISE 6.1 Linux EDT. 2 - Synplify Amplify a Synplify Pro 3 - Mentor HDS 2003,01 4 - Cadence LDV 5.0 5 - Synopsys DC, DA, PT, a (bohužel PSYN měl problém ukazuje menu) 6 - 7 - Cadence IC časování Designer 8 - Synopsys CoCentric 2002.05 9 - Specman 4,1 10 - ... OK! Co chcete víc? Myslím, že (jak jsem již řekl milionkrát předtím), pokud existuje speciální EDA nástroj, který má problém s operačním systémem Mandrake, pak bychom měli na tom pracovat, dokud můžeme pochopit, jaké změny je třeba, aby program fungoval správně. Myslím, že každý program lze spustit úspěšně za oba RH a Mandrake, a pokud budete mít dobré znalosti o Linuxu, budete vždy schopni provést potřebné změny sami, protože .... Je Linux!

RedHat 7.3 Mentor ráže 2003.2_15 hyperplot 5,0 Laker 30v7 Debussy Avant Astro a více

Podle webové stránky RedHat RedHat Enterprise WS je považován pro CAD / CAM a je jen 179USD! http://www.redhat.com/software/rhel/comparison/ I když někdo myslí, že je špatné, myslím, že je lepší zaplatit o něco mít dobrý a stabilní operační systém, spíše než získat něco zdarma (jako Redhat 7.2) se spoustou chyb, které vyžaduje spoustu chyb opravy a aktualizace! Fedora je také největší projekt pro linux vhodný pro ty, kteří chtějí přispět k rozvoji distribucí! opět v závislosti na RedHat verze 3.0 je zpětně kompatibilní s verzí 2.1, tzn CAD nástroje fungují na něm (i když jsem ještě netestoval!). BEST!

[Quote = mami_hacky] Jsem naprosto souhlasím! :) OK! Umím popsat více: jsem spuštění těchto nástrojů úspěšně pod mandrak 9,1: 1 - Xilinx ISE 6.1 Linux EDT. 2 - Synplify Amplify a Synplify Pro 3 - Mentor HDS 2003,01 4 - Cadence LDV 5.0 5 - Synopsys DC, DA, PT, a (bohužel PSYN měl problém ukazuje menu) 6 - 7 - Cadence IC časování Designer 8 - Synopsys CoCentric 2002.05 9 - Specman 4,1 ............................. [/Quote] Já používám Mandrake 9.1 a je to velmi dobré a všechny výše uvedené programy a mnoho dalších bude moci spustit na něm. : Wink :: lol:

Jsem byl schopen získat 15,1 verzi Allegro / Specctra pracovat pod Fedorou (v podstatě pouze nastavení správné proměnné prostředí), ale já jsem nebyl schopen dostat Xilinx ISE 6.1 pracovat. Může mi někdo říct, jak se jej využít pro instalaci na Fedoru (asi stejně jako RH9)

Pokud se podíváte na platformě podporu z velkého prodejce EDA. RH7.3 je nejčastější

Nemám žádný vážný problém s DESIGNER Synopsys v2003.6 (DC, DV) a Cadence IC5032 pod Mandrake 10.

RV 7 je mrtvý IMO, jeho pomalý, těžkopádný a buggy a je třeba jej opustili. Standard je Redhat, jak RH9 se bude přerušena pak s největší pravděpodobností to bude na ZS verzích (ES a pokud jde o větší systém simulace), které budou příští paltform. Buď ve verzi 2.1 nebo 3.0, jsou oba stabilní a stále běží 2,4 kernal allthough 3.0 má řadu funkcí převzatých z 2,6 kernal aby byla zachována stabilita a bude nejlepším kandidátem její aľ den, stabilní a rychlý, a také 180 dolarů pro 32bit x86 verze.

Každý, kdo použití Slackware linux9.1? Nainstaloval jsem úspěšně Synopsys nástroje, kadence LDV, Debussy v rámci této platformy. Tyto nástroje se spouští smoothy.

Zkontrolujte verzi jádra. Bez ohledu na to, jak se Linux software zabaleno, EDA nástroje závisí na jádra a knihovnu.

Suse 9.0 Pro je velmi stabilní platforma pro většinu nástrojů EDA.

pokud je společnost poskytuje 64bits linux? Myslím, že 64bit je lepší než 32bit.

[Quote = armer], pokud je společnost poskytuje 64bits linux? Myslím, že 64bit je lepší než 32bit. [/Quote] samozřejmě 64bit je lepší než 32bit, to je nyní získávají na popularitě.

Teď si myslím, Fedora Core 1 může být lepší. V budoucnu sledovat kombinaci 64bit RV (Fedora) verzi a AMD 64bit CPU.

Teď jsem našel, Sun Java Desktop systém je velmi kompatibilní s většinou EDAtools.

Nainstaloval jsem a spustit bez problémů Cadence IC5.x, DC, SOC, ... na FEDORA2 bez větších problémů. Ale Tigger má pravdu, přichází s mnoha unuseful věcí, zatímco užitečné balíčky potřebujete novější instalaci!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back