O
optech
Guest
Mám představit prezentaci o použití ANFIS (s MATLAB) pro aplikace ve své třídě. Ale nevím, který je pravdivý pro prezentaci. Budu popisovat dva cesta a já chci vědět, co je pravda: 1. způsobem: I představují dva vstupní a výstupní (Sugeno). Jsem napsal funkce členství a sady pravidel. Nakonec jsem viděl povrchu a pravidla z nabídky Zobrazit. 2. způsobem: I představují dva vstupní a výstupní (Sugeno). Rozhodl jsem se nastaví hodnotu 9 a uložit do souboru (SETs.dat). Z Úpravy -> ANFIS Menu, zvolte školení a načíst data ze souboru (SETs.dat). Pak se z "Vytvořit FIS" click, jsem vybral "gbellmf" a neustále pro své aplikace a kliknutí na tlačítko OK. Pak jsem klikl "Vlak Now", a nakonec jsem klikl "Test Now" při tréninku Zvolený. Tak jsem viděl výstup změnu, která vytvořila s ANFIS a musím complated připravit členské funkce a pravidla ANFIS. S oběma způsobem pravidla Sady jsou stejné, výstupní hodnoty (9 konstantní hodnotu), jsou velmi blízké (v F (u) - výstupní funkce příslušnosti), povrchy jsou podobné (s 1 způsob, jak povrch je ostrý.). Ale mothods jsou různé. Jakým způsobem platí pro Appling ANFIS aplikaci? Prosím, naléhavě, pomozte mi! Díky ....