>, který kov by měly být použity?

D

dazzling_deepika

Guest
Prosím odpovězte na tuto otázku, jako jsem já příprava na pohovor

K dispozici jsou 2 měniče spojeny series.Justify které kovovou vrstvou (nižší jako M1 nebo M2) nebo vyšší (M5 nebo M6) byste použít pro připojení jejich

Pokud 2 měniče jsou v nižší úrovni hirarchy, pak použijte M1 nebo M2.
Vyšší kovy se používají pro přepravu více současných & napětí, jako je síla signálu.

Můj návrh je použít pouze v nižší kovy likw M1 oe M2

dazzling_deepika napsal:

Prosím odpovězte na tuto otázku, jako jsem já příprava na pohovorK dispozici jsou 2 měniče spojeny series.Justify které kovovou vrstvou (nižší jako M1 nebo M2) nebo vyšší (M5 nebo M6) byste použít pro připojení jejich

U muset použít kov 1 nebo 2, je-li u potřeba až k připojit do kovu 5,6.
výchozí kov je M1.směrování od S, D bude muset začít od M1 pouze ..
Gate u propojí pomocí poly, M1 kontakt.
poté, co je závislé na požadavku.pokud r účetní vyšší proudy a U chtějí snížit odpor pak jdeme na vyšší kovy přes kovové skoky.
Pokud tomu tak není právě jen cesta přes M1 nebo M2.

doufám, že to pomůže .... návrh r více vítána ....

ale za předpokladu, 2 případů:

měniče jsou dost blízko u sebe.

měniče jsou velmi daleko od sebe.

pak každý z těchto případů, které kovů by měly být použity? by NT bylo lepší použít M5or M6 v případě, že měniče jsou velmi daleko od sebe jako M5 a M6 mají menší odpor? Rabaey druh zmateně mě, když říkal, že na dlouhé vzdálenosti vedení Jeden by měl používat M1.Plz ujasnit si své pochybnosti

Tato otázka byla skutečně požádal na místě pohovoru na Intel Corp.

To záleží na požadavku spec:
- Zpoždění / načasování spec
- Výkon versus spínací / aktivita

Pokud se podíváte na mviswa poznámka - je to správné.
Tvrdí, - pokud jsou v nižší úrovni hierarchie použití M1 nebo M2 - například - ve dvou případech z INV umístěné blízko - pokusu překročit rámec toho první 2 kovové vrstvy - zvýší nežádoucí parazitní přes-res v cestě.

Úplné vlastní tvar vychází směrovače budou také udělat totéž.

INV umístěny velmi daleko od sebe - v takových případech - tam bude bufferů mezi [samozřejmě, že záleží na požadované přepínání otáček a výkonu, optimalizace (PDP) na cestě dle spec]
Teď, když dva takové INVs jsou součástí jiné buňky v hierarchii - to znamená, že vyšší úroveň hierarchie - používáte nějaké P & R nástroje a dávejte si pozor na překážky, směrování uvnitř buňky - routery spojující buňky mohly použít vyšší kovové vrstvy.

Ano, pravda, res bude list nízká pro M5, M6 - však vložit další přes-odpory vyšplhat až M6, i - kterými se můžete setkat více integritu signálu otázek, jako vaše propojení jde na velkou vzdálenost.Jaký je maximální počet kovových vrstev používaných v procesu?- V případě M5, M6 je součástí moci železnice - raději se vyhnout těm, jinak lezení nahoru n dolů přes zábradlí energie - více RC zpoždění v cestě.

Je mi líto, ale nechápu, co máte na mysli tím "na nižší úrovni hierarchie"

No, můžu použít dva INV buňky uvnitř [4x1_MUX buňky předpokládat, existují i jiné buňky i uvnitř 4x1_MUX AND2x1 atd..].
Mohu použít několik 4x1_MUX stavět další big_MUX, mohu použít big_MUX buněk / blok a některé další bloky stavět mé ZOZO_cell [jen name] ..a tak dále - až jsem dosáhnout mé nejvyšší úrovni.

INV instance uvnitř 4x1_MUX jsou spojeny s nižší úrovní hierarchie.

Nyní, v mém ZOZO_cell, tam jsou příklady INV stejně - jsou ve vyšší úrovni hierarchie.

Doufám, že vysvětluje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back