Který z nich funguje lépe Vissim, Systemview nebo Simulink?

E

eltonjohn

Guest
Který z nich pracuje pro vás lepší?Vissim, Systemview nebo Simulink
Já, se snaží vytvořit metodiku Hardware Design konstrukce pomocí
C -> HandelC nebo jiné -> FPGA DSP .. a MATLAB -> java -> FPGA DSP.Zatím se pouze produkt, který skutečně pracuje pro mě je Simulink Realtime workshop TLC ..
Unfurtunatly Matlab produkty jsou dobré, ale učení je potlačit dlouho ..
Vissim je velký, ..systemview je trochu lepší, ale příliš obecný ..a taky pricy ... Důvod, že obě společnosti nechtějí vytvářet plné c kód pro jejich bloků je to, že se bojí lidí bude kopírovat jejich functionnality ..Místo toho vám kód k propojení s jejich předem sestavené knihovny., To mám na mysli ... pokud budete platit.
Ale i jako jejich metody!
Naposledy upravil eltonjohn dne
18. dubna 2004 4:57, editovaný 3 krát v celkové

Měl jsem úspěch s Simulink Realtime worksop PC104 nebo PC s AD / DA desky.Můžete získat C-kód Filtr řešení.

java-> FPGA

Jste pomocí Forgeová na to?Pokud jste to, co si myslíš, že to - je to dobré trávení času na to vážné hodnocení?

když jsem byl vývojář vissim / systemview bych udělat totéž, a vím,
dej ua sestavují lib namísto c zdrojového kódu.
není to jen nástroj, který simuluje systém, ale obsahuje mnoho algoritmů, které jsou rovněž těžké získat volně na trhu.
Já osobně nejraději systemview.Jsem se snažil vyvinout bloky kódu v jazyce C pro VisSim, ale zjistilo,
že mnoho aspektů nevhodné, zejména jejich špatná dokumentace.Stručně řečeno, vissim se mi zdá neprofesionální.

Chtěl jsem vědět, o Vissim knihovny.Jak jistě víte, při použití Simulink máte kompletní sadu knihoven pro komunikační systém navržen tak, aby ...statistické analýzy, má Vissim rovněž obsahovat tyto knihovny.Co o podporu?Předpokládám, že jste vývoji systému a náhle jste pochopili, že je potřeba bloku, který není dostupný v Simulink, stačí poslat poštou v mathwork fóra.Osobně jsem to učinil, a za pár hodin, inženýr z mathwork mi pomohl učinit vlastní blok.

Ahoj, talap.Máte SystemView souvislost s pracovní MATLAB a generování kódu nástroj?

to: mami_hacky
vissim mohou volat MathCad bloků.
systemview mohou volat MATLAB funkce.
Také mají spoustu algoritmu bloky sami.
ano, se nemusíte starat o to.

naléhavé .........
ahoj všichni tady,

Potřebuji vaši pomoc..

prosím, pokud máte volný systemview odkaz ke stažení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back