který z nich je lepší Visual C + + nebo Visual Basic pro GUI

W

wajahat

Guest
Který z těchto jazyků je lepší pro vývoj GUI, Visual Basic nebo Visual C + +. Který z nich je jednodušší? Který z nich je kompatibilní s připojením na internet? Jakákoliv reakce by byla velkou pomocí.

Řekl bych, že VB je jednodušší, ale doporučuji VC + + kdykoliv po VB. Myslím, že oba je Internet kompatibilní, ale pokud chcete opravdu dostat k čistému programování. dostat Visual.Net

Měli byste vybrat vývojovou platformu, nore jazyk. Mnoho jazyků novadays mít IDE, které umožňují snadno vytvářet GUI. Historicky první z nich byl Delphi (Pascal). Později MS Visual vypustil jejich rodiny (Basic, C + + atd.) Dnes si můžete vybrat z mnoha jazyků. Takže začít od výběru jazyka víte, nebo který je pro vás jednodušší studovat, pak vyberte platformu. Například pro cross-kompatibilita mám použít Python + wxWidgets:)

Visual C + + je lepší pro vývoj GUI jako v porovnání s VB protože jejich výkonné funkce a schopnost vytvořit grafiku

Už jste někdy zkoušeli LabWindows / CVI? z http://www.ni.com/lwcvi/ "National Instruments LabWindows / CVI je osvědčený ANSI C integrované vývojové prostředí, které poskytuje inženýrům a vědcům komplexní sadu programátorských nástrojů pro tvorbu a test ovládání aplikací. NI LabWindows / CVI spojuje dlouhověkost a použitelnost ANSI C s inženýrsko-specifické funkcionality určené pro ovládání přístroje, získávání dat, analýza a vývoj uživatelských rozhraní. " Pokud jste sami vývojáři zbavit těch "+ +" headeches ...

můžete dělat vše, co s VC + +, ale vb má své meze. (Howewer nové vb verze jsou dosti mocné. Takže možná za chvíli vb bude stejně jako poweful VC + +). Ale pokud můžete použít platformu dotnet jsem raději doporučuji VC #. Je to velmi neformální vývojářský nástroj.

Jak mohu zavřít vizuální základní GUI pomocí MATLAB příkazem?

je to stejný .. záleží na vás, co jazyk, který vám vyhovuje ..

Nic z výše uvedeného. Java + Apache Pivot. Jednoduché, jak VB.NET, silný jako C + + a pracuje téměř všude (Windows, Mac, Linux, Solaris), a to jak jako desktopová aplikace nebo webového prohlížeče applet.

Mám dvě (2) GUI provedené Matlab a Visual Basic 6.0 .. Mým hlavním GUI je Matlab GUI .. Když jsem běžel Matlab GUI, automaticky se otevře v GUI VB .. To, co chci zjistit, jak se bude GUI v těsné VB, když jsem výstupu nebo zavřu GUI v Matlabu? Jakákoli pomoc guyz? Díky .. bug1not

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back