Líbilo se někdo zúčastnit EUCAP 2011?

E

Element7k

Guest
Jaké jsou hlavní EUCAP 2011? (Evropská konference antény a šíření)

Ahoj Element 7K, stručně popsat, EuCAP (Evropská konference o Antény a šíření), kongres je evropský ekvivalent amerického APS-URSI sympozium (IEEE mezinárodní symposium o Antény a šíření a CNC / USNC / URSI Radio Science Meeting). Kompletní popis kongresu lze nalézt na jeho webové stránce: [url = http://www.eucap2011.org/] Vítejte na Eucap 2011 - Eucap 2011 [/url] Nicméně, předem vás hlavní upozorňuje máte hlavní témata a podtémata léčených na konferenci v "Call for Papers", v roce 2010 připojené vydání. Tento rok dosáhl svého 5. vydání, které se konalo v Římě minulý týden. Navštěvoval jsem poslední EuCap (2010), která se konala v Barceloně. Našel jsem to velmi dobře organizovaná, s nadšenou atmosféru i když počasí nebylo tak dobré, jak slibný zvažuje, že byl držen ve Španělsku:-D. Měl jsem příležitost zúčastnit se zasedání takových lidí jako referent Mittra, Rhamat-Samii, nebo dokonce Balanis! Také, tam byl obrovský počet vystavovatelů (Ansoft, EADS, atd.). Pokud má někdo možnost účasti na příští rok, jsem naprosto doporučuji! Pokud máte přístup k ieeexplore databáze, řízení EuCAP 2010 ar dispozici hledat abstraktů vašeho zájmu. Doufám, že to pomáhá!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back