LabView Pre-potřeby ...

B

bimbla

Guest
Jaké jsou pre-potřeby k učení Labview?

Co je dobré místo pro start?

bimbla.

Není těžké se naučit LabVIEW, pokud máte zkušenosti s počítači programování.Budu Doporučuji vám přečíst student Labview verze knihy.Obsahuje CD s Labview 7i.Po dokončení knihy, můžete vytvořit svůj vlastní projekt s tímto mocným nástrojem.

Kniha odkaz

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0131239260/qid=1103302351/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/002-5847589-3997668

Je znalost jakéhokoliv programovacího jazyka nutná, nebo je to grafický programovací nástroj?

bimbla.

Ne, nemusíte být plynulý v jakémkoli jiném programovacím jazyce.Pro základní a pokročilé midium projekty znalost LabVIEW je dost.
Jsem si jistý, jestli noy NI ještě nabízí testovací verze pro studenty ..
Lerning LabVIEW z knihy pouze (nesnáším to ..) není tak účinná, jak budou mít přístup k počítači a jen lern a hrát ..

Jádrem technologie je stejná jako C. Rozdíl je v přístupu.GUI je velmi silný a hardware rozhraní je velmi jednoduché.

Jsem také LabVIEW nováček, a zjistil, že je docela nepříjemné s tímto vizuální programovací přístup ve srovnání s tradiční kódování ....
je to docela těžké vybudovat velké programy obřad?

LabVIEW je opravdu mocný programovací jazyk.Je to grafické, které se liší tradiční kódování ačkoli.Ostřílený programátoři budou milovat, pokud se prokopali Labview do hloubky.Prohlédněte si knihu

Software Engineering přístup k LabVIEW

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0130093653/qid=1103402364/sr=1-4/ref=sr_1_4/002-5847589-3997668?v=glance&s=books

Trvá minut se učit, ale celý život zvládnout.

NI LabVIEW prodává jako snadno se učit programovací nástroj, který dělá každý programátor.Myslím, že mnoho "prodejních míst", je při přijetí show kód pro šéfa.Thera mnoho řetězců a krabic a všechny je opravdu pestrý, někdo přečetl komiks Dillbert?.

V závěru je to tak těžké, jak dělat žádné programování, nech to být v Javě C nebo VB.Na závěr svého Vše o struktuře a pochopení, jak vyřešit problém s počítačem.

Pro rychlé a špinavé laboratorní nastavení svůj velký.Můžete se dozvědět, že rychleji, než kdybyste wuld to udělat v C a je zde mnoho užitečných ovládacích prvků v podobě grafů a tabulek.

Jsem postavil několik velkých / obrovský test systémů v LV a jsem rád, že se některé úkoly, ale můžete strugle dny snaží dělat minut kódu C.

Řekl bych to zkusit, jestli nothng jiný jeho skvělý zážitek.

re Me

LV je velmi dobrým nástrojem pro začátečníky / středně projekty ...ale jsem narazil na přísná omezení a zároveň se snaží získat a zpracování dat v reálném čase přes sériový port ....Utíkal jsem LV nad Windows2000 platformu ...Myslím, že to bylo kvůli round-robin plánování algoritmus MS Windows ...ale to může být vzhledem k omezením v LabVIEW sama o sobě ...

I ma Labview uživatele a je pro ně mnohem snazší než používat konvenční metody programování pro mě.Jako grafický jazyk dělá to více baví elektronických obvodů práce, než programování.Pokud můžete kreslit schémata a může pracovat s diagramy a funkčních bloků, které jsou stejně jako Go-sub rutiny pak můžete použít Labview.Je stále trvá mnoho úsilí, aby se stal opravdu zdatní s LabVIEW, ale jakmile jste si zjistíte, že můžete ji použít pro skoro všechny druhy shromažďování údajů a nakládání s nimi práce, které si zrovna vzpomenete.To zahrnuje kompletní dálkové ovládání schopnosti.LabVIEW sestavit programy jsou údajně o stejné rychlosti jako kód C.

Měl jsem také narazil některé problémy s použitím sériových portů na příležitostech, ale tyto problémy byly vždy vysledovat do kódování problémy, které jsem představil.Jakmile jsou tyto problémy byly vyřešeny nebyly žádné větší problémy s využitím počítače sériové porty pomocí Labview 6,1, 7,0 a 7,1.Nemám žádné zkušenosti na starších verzích.

Při vážné sériový port práce je třeba udělat síťové připojení na komunikační servery terminálu používat umožňují mnoho násobky sériová zařízení mají být kontrolovány.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back