Ladění usin PICBASIC PRO

M

mtkee2003

Guest
ahoj

V některých překladačů, jako CodeVision nebo Bascom jsme CUN spustit program řádek po řádku, a krok za krokem, takže ladění programu je snadné.Chci vědět, že se PicBasic PRO podporuje tuto funkci?

Jinými slovy chci ladit základní kódy řádek po řádku.

S pozdravem

MPLAB může podporovat PICBASIC Pro, jo funguje řádek po řádku s ICD2 klon (jako je na mých stránkách)

Ahoj blueroomelectronics

Ano, já vím, že MPLAB lze ladit PBP programy, ale může ladit ve shromáždění není Basic.

já potřebovat debugger v Základní

S pozdravem, Mostafa

mtkee2003 napsal:

Ahoj blueroomelectronicsAno, já vím, že MPLAB lze ladit PBP programy, ale může ladit ve shromáždění není Basic.já potřebovat debugger v ZákladníS pozdravem, Mostafa

Ahoj!

Proteus nemohou dělat tuto práci.Chci ladit základní kódy řádek po řádku.S pozdravem

mtkee2003 napsal:

Ahoj!Proteus nemohou dělat tuto práci.
Chci ladit základní kódy řádek po řádku.
S pozdravem

Ahoj vůně.

Díky, jsem si přečetl "PIC16 mikroprocesorové Model" dokumentu.Proteus mohou podpořit tuto vysokou úroveň Jazyky:
IAR UBROF Loader
ByteCraft COD Loader
Hitech PICC a PICC Lite
Crownhill Proton Plus PIC BASIC kompilátor

ale chci ladit programy, které psán s PIC BASIC PRO (od firmy MELabs Ne Crownhill).

Je to možné?

Díky předem.

mtkee2003 napsal:

Ahoj vůně.Díky, jsem si přečetl "PIC16 mikroprocesorové Model" dokumentu.
Proteus mohou podpořit tuto vysokou úroveň Jazyky:

IAR UBROF Loader

ByteCraft COD Loader

Hitech PICC a PICC Lite

Crownhill Proton Plus PIC BASIC kompilátorale chci ladit programy, které psán s PIC BASIC PRO (od firmy MELabs Ne Crownhill).Je to možné?Díky předem.

Ahoj Hugo,

for line by line debugging. when i work in KEIL or CodeVision they didn't need any hardware for debugging.Díky, jsem mikrokód Studio PLUS, ale zdá se, že mikrokód Studio PLUS potřebuje speciální hardware

pro řádek po řádku ladění. když jsem pracovat v Keil, nebo CodeVision nepotřebují žádný hardware pro ladění.Je tam tak jako tak ladit svůj program v PICBASIC PRO bez zvláštní hardware?Díky předem, Mostafa

pokud chcete ladit mikrokód Studio PLUS s PIC Microchip, musíte připojit sériový port (TX, RX, GND) od PIC MCU do PC.

"Když jsem pracovat v Keil, nebo CodeVision nepotřebují žádný hardware pro ladění."Je to simulovat (ne debug)

nooknikz napsal:

pokud chcete ladit mikrokód Studio PLUS s PIC Microchip, musíte připojit sériový port (TX, RX, GND) od PIC MCU do PC."Když jsem pracovat v Keil, nebo CodeVision nepotřebují žádný hardware pro ladění."
Je to simulovat (ne debug)

Já si jistý, PICBASIC PRO může simulovat.

Ale => http://www.oshonsoft.com/pic.html vám pomohou pracovat v základní kompilátor

with PICBASIC Pro.MPLAB PODPORUJE jeden krok ladění
s PICBASIC Pro.

Volitelně můžete podívat na kód assembleru, pokud se vám líbí.

HI
Můžete ladit s malým hardware (MAX232).Loock v nápovědě

- V okruhu debugger
- Nastavení hardwaru

To je všechno. to je příliš jednoduché, aby se tento hardware

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back