Lattice CPLD ispLSI2096E-100LT128

K

Khanh

Guest
Ahoj kluci,

I tento návrh CPLD (ispLSI2096E-100LT128) poprvé Hledám, kteří měli zkušenosti s tímto čipem a mohl by mi pomohl vyřešit některé problémy.Teď jsem přilepená i-tý 'CLOCK' signál, jsem obdržel zprávu, jako že: "33226 ERROR:
clock 'CLOCK' zamčený na pin 'Y0' nepodporuje rychlý hodiny inverze" (to se stalo, když jsem na začátku "Fit Design" v "Projekt ispLEVER Navigator").Přestože všechny signály v mém návrhu působit na posedge hodin.

Zdvořile prosím pomozte mi!

Nazdar,

CPLD Lattice architektury mají mnoho hodin distribuce omezení.Musíte nejprve studii ispLSI2096architecture než si design.

Lattice PLDs mít čas distribuční sítě pro IO buněk GLB hodiny a hodiny.Nemůžete používat stejný čas pro IO buněk a GLB.V takovém případě budete muset připojit externí hodiny na dvě externí hodiny kolíků.

Pokud chcete invertním GLB hodin musíte používat PT hodiny (viz Lattice listy pro architektonické popisy).

Je-li váš návrh nesplňuje tyto hodinové omezení, je potřeba provést redesign pro ispLSI2096.

Pokud používáte HDL popisy potřebujete další směrnic stanovit signál-pin zámky, hodinové signály a signální skupin.Bez směrnic kompileru často dělá chyby.Lattice kompileru má nějaké chyby.V některých případech může neveąel fitable návrhy a generuje chyb.

Pokud nepotřebujete vysoký-rychlost designu můžete použít IO nebo vstupní pin namísto hodin pin.

CPLD Lattice architektury mají některé specifické rysy.Pokud chcete využívat optimaly Lattice CPLDs musíte optimalizovat svůj návrh pro Lattice.

Pozdravy

khanhdd95

Doporučuji vám použít Mach4064 nebo Mach4128.Jsou lepší než ispLSI2096E-100LT128.Rychlejší a nízký výkon.
V mach4000 můžete učinit některé logické s hodinami pin.Ale v isp1000 nebo isp2000, že budou nějaké problémy.
Pokud budete muset použít lsi2096, měli byste zamknout času na jiné společné I / O pin.

my_gadern,

Mám vyřešit tento problém.Jen volný pin hodin v contraints editor a nechat se zvolit software hodiny pin.
I něco více o vás čip

my_garden

Máte používat pouze Lattice CPLD nebo použít i jiný prodejci cplds?Má Lattice čipy žádné výhody ve srovnání s Xilinx / @ ltera?

Ahoj karabas
Je nám líto,
ale jsem už dlouho neměla přijít sem.Vidím tento post právě dnes.

I use a Lattice Xilinx.Lattice CPLD je levnější než Xilinx.
K @ ltera, Lattice použití všech CMOS technologii.Ale @ ltera použití TTL GPR technologie.Takže Lattice je nízký výkon než @ ltera a rychleji než @ ltera
to MAX7000.

Samozřejmě,
že tyto výsledky jsou testovány tři vender nejnovější produkt řady .-- Lattice
to ispMACH4000, @ ltera
to MAX7000, Xilinx
to CoolrunnerII

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back