layout otázky

I

ilter

Guest
Vážení,
Mám nějaké quesiton.
1.Pokud Mám dvě bloku (analogový a digitální), My digitální blok ani bránu, NAND brána a měnič brány.Kolik šířka do mých silách (VDD a zem)?I použití TSMC 0.18ľm.
2.Pokud Mám šest kovů, které mají nízké kovové odpor?Metal1 nebo metal6
3. Jak se mám rozhodnout mé moci prstenu šířka?
4.Which materiál je Gurad prsten?Jak mohu čerpat?
Díky.

Vážení ilter,

Níže jsou uvedeny odpovědi na vaše otázky:

1.Pokud Mám dvě bloku (analogový a digitální), My digitální blok ani bránu, NAND brána a měnič brány.Kolik šířka do mých silách (VDD a zem)?I použití TSMC 0.18ľm.

Šířka kovu pro napájení směrování závisí na tom, kolik současných brány čerpat.Pracujete-li v rozumné rychlosti, nemyslím si, že kov šířka bude mimo 1um pro každou bránu.

2.Pokud Mám šest kovů, které mají nízké kovové odpor?Metal1 nebo metal6
Je zřejmé kovové 6 bude mít nejmenšího odporu.Proto na nejvyšší úrovni směrování použití kovu 6.Ale já bych vám, abyste použití kovových 5 místo.Udržujte kovové 6 pro všechny možnosti.

3. Jak se mám rozhodnout mé moci prstenu šířka?
Moc prsten šířka závisí na celkovém proudu z čipu.Obvykle je to asi 1U tloušťku 1 ma proud odebíraný z napájení.

4.Which materiál je Gurad prsten?Jak mohu čerpat?

Stráž kroužek je vlastně difúze (aktivní) materiálu.Takže, s použitím difúzní, ty tvoří prsteny a místo co nejvíce počet kontaktů, a pak cestu, která s kovem.Stráž kroužky bude p-typu pro připojení VSS a n-typu (uvnitř n-i) pro P-typ připojení.

Doufám, že jsem jasně

Pro napájení kroužky otázku, musíte být pečlivě o pokles napětí z podložky.Také 1uA/1um mohou pracovat pro 0.18um, ale pro 0.13um, kov je tenčí.

Proces referenční příručkou info jste potřeboval na odpor a vrstvy, měli byste z toho, že data, kromě návrh jste obdrželi.

Potřebujete prohlédnout design pravidlo.v dokumentu, je tato informace.

Vamsi,
Jaké jsou tyto kovové možností, které u mluvili o tom?Kdy a proč se používají?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back