Lazer snímač a vysílač

B

binojkumar

Guest
Ahoj přátelé im potřebují laserovým senzorem a převodníkem (dlouhý rozsah, asi 50 m) pro zabezpečení projektu, myšlenka je, když někdy přijde jakékoli překážky mezi vysílačem a čidlem bych měl dostat signál. Nemám tušení, o jaký typ laserovým senzorem a převodníkem bych měl použít. to by mělo být efektivní z hlediska nákladů. Díky předem.

Zkontrolujte, zda tento web: [url = http://www.keyence.com/products/sensors/laser/lvh67/lvh67.php] LV-H67 řady High-energie "Straight-paprsek, Retro-reflexní laserové senzory - KEYENCE [/ url ] Doufám, že to pomůže.

Myslím si, že asi použít laser klíčenku spolu s TSOP přijímač IR ..... To bude sloužit účelu

Myslím si, že asi použít laser klíčenku spolu s TSOP přijímač IR ..... Bude sloužit účelu
Ahoj pane, TSOP práce s laserovým? Mé žádosti je, aby se laserovým síť 2 ft nad od podlahy, nějaký nápad?

ano, jako jsem použil ji pro datovou komunikaci mezi 2 ks s laserem .. a některých dalších projektů byla také provedena po tomto

Ahoj přátelé im potřebují laserovým senzorem a převodníkem (dlouhý rozsah, asi 50 m) pro zabezpečení projektu
Je klíčenku Laser bude zahrnovat takové nabídky? Snažil jsem se některé z těchto a oni se rozcházejí po 4-5 m ... Takže jsem přemýšlel, jestli budou pracovat s vámi.

Nevím, zda lazer přívěšek na klíče bude pracovat pro 50 m, jiná možnost?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back