LC Balun

S

Samy_75

Guest
Ahoj,

Jsem nováček v oblasti .......Chci se dozvědět, jak k odvození rovnic tohoto pravidla navrhování LC balun.Našel jsem tuto rovnici v několika dokumentech, ale nebyl schopen odvozovat od obvodu topologie.
Doufám, že někdo by mohl přispět k tomuto.

Díky,

Samy

GTA Online to dodatkowy tryb w grze GTA V, który pozwala na rozgrywkę multiplayer. Studio Rockstar wydało właśnie przeznaczony do wieloosobowej zabawy dodatek o nazwie The High Life. Niestety, nadal produkcją mogą cieszyć się wyłącznie posiadacze konsol Xbox 360 i PlayStation 3, a o edycji GTA V na komputery stacjonarne i konsole nowej generacji nic nowego nie wiemy.

Read more...

Sekce 1
- 3 v tomto dokumentu jasně popisuje, jak jsou odvozeny rovnice:

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc8113.pdf

Nechtěl jsem volat, že obvodu a "balun"!Já bych označil za "jeden mizerný obvodu čipu výrobce potřeba přijít s protože zdělal čip s diferenciální výstup, ale většina zákazníků chce jednotný výstup skončil."

Nejsem překvapený, že rovnice jsou býka.

Stačí vypočítat Xc, XL za 71 ohmů @ Fc.Stejným způsobem budete počítat Xc, XL do 71 ohmech pro PI / TEE LC Balun.

Ehi praštit, jste příliš silný s chudými Atmel kluci.

Ve skutečnosti se jedná o klasické a jednoduché vytvoření balun, široce používané k jeho práci, to je přesně: obvodu čipu výrobce potřeba přijít s protože zdělal čip s diferenciální výstup, ale většina zákazníků chce jediné skončily výstup .

Jednoduchý: jednu pobočku, aby 90deg ostatních-90deg s impedancí poměr.

Rovnice jsou v pořádku.

Proč se vám nelíbí, že?

Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back