LC filtru

D

david753

Guest
Jsem výzkum filtr LC deign nyní.
Odkazujeme na následující odkaz,
http://homepage13.seed.net.tw/web (at) 1/t0284754/BPF.doc

Mám okruhu jako case2 když použiji ADS průvodce designem to.
Ale střední induktor je příliš velká na to design.
Takže, někdo mě naučil změnu case1 model insteasd z case2 modelu.
Induktor je vyloučena, a tam jsou 2 kondenzátory, které zní na obou stranách.
Byl jsem zmatený v okruhu case1.
Nevím, jak navrhnout struktury jako filtr, který case1.
Mezitím, v ADS průvodce Zdá se, že k výrobě okruhu jako case2 pouze.

Případ 2 je přímé transformace z prototypu dolní propust typu.Případ 1 je nejlepší páry rezonátor typu.To bylo vynalezeno slavné akustiky osoba v Bell Labs kolem roku 1930 nebo tak nějak.Je to něco jako dva naladěný obvodů, které jsou s indukčně vázanou na staré KDYŽ transformátory.

Na design, můžete zvolit induktoru hodnot, na své vlastní volby.Paralelní kondenzátory rezonovat je velmi blízko passband frekvenci.Kondenzátory spoje nastavení šířky pásma a pro malé míře passband frekvenci.Můžete použít CAD optimizer měnit všechny kondenzátoru hodnoty passband chcete.

Případ 1 je nejlepší páry rezonátor typu.To bylo vynalezeno slavné akustiky osoba v Bell Labs kolem roku 1930 nebo tak nějak.

Má někdo může mi říct, kde najdu více informací o tomto filtru?

Vy víte, že tyto nejsou stejné filtry, a nejsou rovnocenné.Případ 1 2 pásmové tyč, a ze 2 3 pole bandpass.

jaký je název případ 1 model?
Je jinou strukturu, než porovnávání tranditional typ filtru, jako Butterworth, Čebyševova, besel ... atd.
proč?
kde mohu získat více informací o tom?Zní 1 minuta:jaký je název případ 1 model?
Je jinou strukturu, než porovnávání tranditional typ filtru, jako Butterworth, Čebyševova, besel ... atd.
proč?
kde mohu získat více informací o tom?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back