LDMOS RF zesilovač předpojatost řadič

S

snmeciut

Guest
Drahý

Chci kontroly zaujatost třístupňový zesilovač v pásmu L pro kontrolu temprature a stabilitu zesilovače.

Našel jsem DS1870 (Maxim) a X9470 (Intersil).

Máte nějaké doporučení pro tuto práci?

Nejlepší Rigards

Myslím, že část Maxim je dobrou volbou pro v současnosti k dispozici část.
Jsem navrhování do 400MHz PA, pro které zařízení se bude řídit zaujatost řidiče & konečné LDMOS zařízení.Pro tuto část budete muset předložit samostatné aktuální smysl zesilovač a napětí referenční.Já bych dal přednost sériové SPI sběrnici na I2C I2C, jak vyžaduje obousměrný datovou linku a složitější protokol.Také budete muset přidat další obvod, aby plně zaujatost LDMOS off jako EPOT jen jde mezi 3V až 5V.
Já vím, Maxim vyvíjejí další části, které obsahují více funkcí, jako je napětí a proud ref smysl zesilovač pro uvolnění někdy v průběhu příštího roku.Přidáno po 19 minutách:Jiný dav dívat, je integrace Associates www.integration.com, které mají jeden díl, který je možné ovládat 4 LMDOS zařízení.Část žádná není IA4910.

Je zaujatost kontroly nutně zesilovač s LDMOS?
Jak je velký vliv teploty na parametry zesilovačů s tranzistory LDMOS?Díky za informace

Tento článek Jed Rice by mohlo vrhnout nějaké světlo na vaši otázku

Také se podívejte na jeho ostatních článcích, v;
http://www.mwrf.com/Articles/Index.cfm?ArticleID=5899&pg=3
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Myslím, že použití D / A k ovládání zkreslení je dost, není třeba používat specificed čipu

Můžete mít i pravdu, a určitě by bylo levnější.
To si myslím, že bude záviset na tom, jak citlivý požadované funkční kritéria jsou k zaujatosti drift.
V mém případě jsem znepokojen mantaining linearity nad provozní teplotu a životnost produktu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back