LDPC software (Matlab) + součet produktu algoritmus

M

marceleza

Guest
Ahoj, já studuji LDPC kódy a musím LDPC softwaru Matlab. Má někdo by mi mohl pomoci? Díky!

Dobrý den, doufám, že tyto soubory jsou užitečné! S pozdravem

Děkuju mnohokrát. Ale ve skutečnosti jsem tyto soubory, které již ... S pozdravem

Zde jsou některé kódy I vyvinutý pro LDPC. Všechny z nich jsou trochu těžké rozhodnutí, mizerný algoritmu. Doufám, že to pomůže. Budu aktualizovat kódy z času na čas. Můžete navštívit [url = http://manokan.wordpress.com/2007/06/12/my-matlab-codes-for-ldpc/] link tady [/url] aktualizace

tolik, což je dostačující pro nově příchozí z této oblasti

Dej mi nejlepší zdroj víry propogation dekódování LDPC. Je bit-překlápění lepší nebo přesvědčení propogation.

Ahoj, jsem také pracuje na algoritmu šíření víry pro kódy ldpc, Může mi někdo pomoct najít nějaké ukázkové kódy o víře šíření nejlépe písemně na MATLAB? Díky

Mohl by mi někdo pomoct najít nějaký software, který je o konečných geometrie na LDPC kódy? Mám nějaký zmatek v kódování algorim.

Většina MATLAB kódy jedle LDPC na webových stránkách jsou určeny pro kanály Gaussian. Jsem zmaten zda je možné použít stejný kód v některých kanálů i vyblednutí? Pokud ne, než to, co je třeba změnit tak, aby kód AWGN lze používat blednutí kanálů jako Rayleigh. Jestliže máte ..

Samozřejmě ano, změna hluku rovnici v kódu pro blednutí channle Přejeme Vám hodně štěstí

[Quote = bestyang] tak mnoho, což je dostačující pro nově příchozí v této oblasti [/quote] bit-mizerně je jednodušší pro nově příchozí

můžete nahrát MATLAB kód pro EG a PG ldpc kódy (Shu lin kniha).

může někdo pomoci mě tady ... můžeme vytvořit pevnou velikost LDPC matice MATLAB velmi snadno, např. 32400 * 64800 .. Ale co když chci změnit své slabé Matrix .. za řekněme 100 * 200 .. někdo nějakou představu. řídké matice pomůže trochu, ale Matlab poskytuje errror řekl, že to musí b něco jako definovaný přes GF (2 ).... snad zblázním ... někdo mi nápad a kód nebo něco ......: cry:: cry:: cry: Díky vždy ..

Elo .. jsem taky student .. Já dělám můj poslední rok, projekt na hodnocení systému GSM pomocí LDPC codes.Am nedostal graf vodopádu na BER! Co můžete navrhnout mi? Díky

Prosím, odpovězte mi rychle .. Musím předložit některé grafy a hodnoty i nadále svůj projekt. Díky [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 minutách: [/color] [/size] [quote = khaldoon99] Ahoj Ověřil jsem si, je to práce velmi dobře [/quote] který z nich mám spustit jako první? ? Protože při spuštění Encode.m, dostávám neplatné a odpadky hodnoty BER atd. atd. ... a požádal mě, některé vstupy, které jsem sám don, nevím, co jsou proměnné .. Nejsou žádné komentáře. Dostávám několik problémů, které můžete, prosím pomozte mi ... Tam jsou nedefinované proměnné v jiných mfiles také ... Díky předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back