LED PWM + BUCK s konstantním proudem

B

bauerbach

Guest
Musím se řídit ~ 10 Luxeon LED na 750 do 1000 mA ze standardní 12V proud. ale když jsem se použít různé online kalkulačky najít rezistor hodnoty, všichni říkají, že musím masivní odpor v běžném ... Ive hledali formální řidičů, ale vše se zdá být pro AC vstup. jaké jsou mé možnosti pro řízení těchto bez přehřátí odporu?

Místo výkonu-plýtvání rezistor (y) design PWM zdroj konstantního proudu a jednotka LED dioda (y) ze tam .. S pozdravem, IanP

dobře to zní skvěle, ale jak to mám udělat, že? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 13 minutách: [/color] [/size] ok, jsem dělal některé úkoly a našel při hledání toho, co jste řekl, http://www.instructables.com / id/E0TL4RID3YEWIJMKVI / se zdá být velmi jednoduché, moje jediná otázka je, že ve 2. čtvrtletí mosfet říká, že jeho limitujícím faktorem, jednotka se používá tam, kolik jsem mohl podpořit LED diody okolo 750 mA? V každém 3.7volts, předpokládám, že můj nejlepší volba je spouštět v sérii 3 až maximalizovat nativní napětí. ještě pak, co by takový okruh zvládnout?

[Quote = bauerbach] Musím se řídit ~ 10 Luxeon LED na 750 do 1000 mA ze standardní 12V proud. ale když jsem se použít různé online kalkulačky najít rezistor hodnoty, všichni říkají, že musím masivní odpor v běžném ... Ive hledali formální řidičů, ale vše se zdá být pro AC vstup. jaké jsou mé možnosti pro řízení těchto bez přehřátí odporu? [/quote] Chceš říct, že je třeba světlo 10 LED z baterie vozu, ne? A 10 LED na stejné banda, nebo několika svazky? 1A max, OK, ale jak o úbytek napětí a max. proud každé LED? nguyennam

Nelze použít nemůžete LEC ovladače chipsetu z lineární nebo národní či Maxim? Také soanar.com.au prodává LED ovladač pro Luxeon LED diody.

Nemocné kontrolovat z těchto míst. LED diody jsou 1000 ma max Myslím, Id být v pořádku i s 750mA, ale já chci nějaký prostor, 3.7volts každý by se všichni dohromady. a musí mít 2 okruhy, 1 na světlo je až na 750 do 1000 mA a druhý pro slabé osvětlení možná 250 do 350 mA. Zadní světlo aplikace, takže to je potřeba 2 výstupní úrovně. takže buď 2 okruhy pro každý výstup, nebo žíla, která může změnit konstantní proud ... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 11 minutách: [/color] [/size] http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/5179 při pohledu na to, že si myslím, že by mohlo být reálné opce, malý, levný a když chápu specifikace dobrý, mohl bych dát 2 z nich souběžně, a napájení na druhé jednoho, by zdvojnásobit jas od 350 mA až 700 mA; je to tak? "Paralelní provoz pro LED proudu> 350 mA"

Zdravím všechny, Jakýkoliv nápad realizovat Buck krok-dole konstantní proud měniče pro LED napájení (350 ma 700 ma-), ale také s PWM pro dimmering? Je předpoklad, že by měly existovat dva zapojeny frekvencí ... PWM (stovky Hz) a Buck Switch (KHz). Také je PWM modulační BUCK. Jak je nejlepší způsob, jak dosáhnout? S pozdravem, Martin

Dělám výzkum na ovládání osvětlení pomocí PWM, takže musím doláč převodník za to. plz pomozte mi v designu.

Ahoj Nepoli, že mnohé vysvětlují. Hledání v www.educypedia.be , a vrátit se mluvit víc. Informace o educy je velmi dobrá pro start projektu.

martingn, OK a tady je schéma s 5 Luxeon nebo LED diodami stejné. Je to velmi jednoduché! S pozdravem, Pharo

Pharo, Nepodařilo se otevřít poslední soubor. (0bytes) S pozdravem, Martin [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 56 sekundách: [/color] [/size] Teď jsem mohl! Díky! Martin

Martin, snažím se a stáhněte si ji a teď je to OK. Stisknete tlačítko "Download" pouze. S pozdravem, Pharo

plz dát trochu více detailů, jako jsou napětí, výkon, typ žárovky atd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back