Leptání 2,4 element?

T

Tripples

Guest
Dobrý den, nedávno jsem začal hrát s mojí kartou Cisco Aironet, a já se vyšetřovat různé anténní konstrukce. Postavil jsem dvě varianty jednoduché "brokovnice" Yagi, z nichž jeden fungoval dobře a druhý ne. Myslím, že jsem viděl odkazy na lidi leptání antény ... Bylo by to možné pásmu 2,4 GHz? Můj nápad je postavit jednoduchý reflektor, který se zaměřuje na dipól leptané na PCB. Má někdo nějaké jednoduché vzorce, které mohou příspěvek, který by mi pomohl vypočítat délku, šířku a obecný tvar tohoto prvku? Doufal jsem, že 2 oz oděné mědi by poskytnout dostatečné tloušťky. Vím, že existuje mnoho proměnných, ale jsem ochoten pohrát s věcmi, co se stane. Díky za každou pomoc!

Tripples když etch antény na plošném spoji je třeba dbát zvýšené opatrnosti, pro přizpůsobení výkonu s tratí PCB a pokud si nejste zcela jisti, co etch po výpočtu vzorce jste zvyklý na požadovaný výsledek. Hledat na Google antény Bluetooth a najdete hotových nízkonákladové mnoho TS

Ahoj. Aby vzorek rady stejnou velikost jako skutečné rady. Vyplňte obou stranách simarlar množství mědi jako skutečná rada. Přidat tištěné anténu něco více než čtvrtina vlnové délky (10 mm delší). Mějte na plochu vrstvy pod anténou bez mědi. Nalaďte si ho pomocí analyzátoru na frekvenci 2,4 GHz (Trim skalpelem). Když máte správnou anténu délky zkopírovat na vás skutečné PCB. .. Zkuste dovolit toleranci + / - 0,025 mm (0,001 ") na leptání mědi nezakrývejte anténu s pájecí maskou, protože to bude mít vliv na ladění Jeho snadné Phil: lol:

Phil, nějaké návrhy na ochranu mědi trať? Jak se o pozlacení? JJ

[Quote = junglejenny] Phil, nějaké návrhy na ochranu mědi trať? Jak se o pozlacení? JJ [/quote] zlatá, stříbrná a cínu vrstva pokovení je v pořádku, jsem viděl jasný lak na nehty používá ....... Phil: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back