Licenční soubor instalace

S

Shohdy

Guest
Ahoj, Ví někdo, jak nainstalovat soubor licencí pro Mentor grafických nástrojů?? S pozdravem, Shohdy

Ty obvykle nutné licenční server (který běží jako démon proces) a licenční soubor, který umožňuje funkce, které jste zaplatili. Licenční soubory jsou obvykle vázány na počítač přes jeho MAC adresu. Musíte instalovat licenční server v seznamu a spustit (nemusí být root, ale pomáhá to v případě, že máte bezpečnostní tvrzené linux box, který neumožňuje běžné uživatelské procesy otevřít porty vlastní). Licenční soubor musí název licenční server a pár dalších parametrů, jako je MAC adresa a seznam funkcí, které by měly být jasné pokyny k instalaci (předpokládám, že máte legitimní licence). Je to dlouho, co jsem naposledy dělal to tak, co se mohlo změnit něco, ale nemůžu si představit, že se to ještě těžší, než tomu bylo v minulosti.

Ahoj, No já se snažím nainstalovat analogové tok Mentor Graphics, jsem úspěšně spustil instalaci spustitelný soubor, ale já jsem ztratil ve všech adresáře stromu, mohl byste mi prosím řekněte, kde najdete licenční server spustit, a jak ji nakonfigurovat. S pozdravem, Shohdy

Mám stejný problém. Mohl by někdo dát návod na intallation Mentor AMS na Linuxu? S pozdravem

[Quote = Shohdy] Ahoj, No já se snažím nainstalovat analogové tok Mentor Graphics, jsem úspěšně spustil instalaci spustitelný soubor, ale já jsem ztratil ve všech adresáře stromu, mohl byste mi prosím řekněte, kde najdete licenční server provozovat, a jak ji nakonfigurovat. S pozdravem, Shohdy [/quote] Chystáte se používají FLEXlm?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back