Linus a Core 2 kompatibility

R

Ravet

Guest
Ahoj

je linux a instalaci kadence / mentor ic flow nástroje design čelí nějaké problémy s procesorem Intel Core 2 díky t5600 a grafické karty GF 7400 256MB?plz jestli někdo má notebook s tímto procesorem a pokusil nainstalovat linux odpověď, díky

Myslím, že tam není žádná kompatibilita problom mezi nejnovější verzi Linuxu a Core 2.

ale to je problém, nebo licence, které pervents linux distribuitions z přerozdělení grafických ovladačů pro NVIDIA karty, jak jsem si všiml vašeho GF 256 je nvidia 7400, nainstalovat apropriate ovladače zkontrolujte distro podporu forumes, řidič k dispozici na www . nvidia.com.

Další problémy jsou to, co byste museli při instalaci Linuxu?
Jaké distro používáte?

Je váš problém týkající se linux instalovat nebo kadenci software nainstalovat,
Netrvanlivé pod Linuxem může být trochu problematické, pokud waren't staticly sestavené a jestliže tam chybí dependencyes!
Řekněte nám trochu více informací, co je přesně problém, jakou verzi Linuxu jsou ü, jakou verzi kadence?Jak připomínají kadence byl sestaven s podporou pro dinamic olše verzi knihovny glibc (GNU libc podobné Msvcrt.dll a msvcrt71.dll wrom Windows svět program sestavit za msvcrt nepoběží pod msvcrt71) stejným způsobem sestavit program pro Loder verzi glibc nebude fungovat na těch novějších.
Další otázku, zda problém je v kadenci, jak jsou u dosadit ono, když jako root premiéru xhost , aby root Přístup k X serveru, ale pokud nessery I reckomend neinstalujete extra apps jako root.

Použil jsem Gateway notebook s inter Core 2 CPU.Nainstaloval jsem Ubuntu Linux distrubution bez problémů.Pokud byste chtěli spustit Cadence EDA, musíte nastavit Linux 2.4 jádro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back