listy pro všechny

P

prelude_g

Guest
Ahoj všichniJsem Pracuju na personnal projektu a chcete, aby mi žetony ze staré elektroniky, ale nemohu najít listech.
Hlavně, můj cíl je, aby design malého robota na tři kola s 2 motory.
Budu používat tranzistory a op-amp.
Zajímalo by mě, jestli ICS, které nemohu najít katalog, jsou "speciální příkazy ICS", kteří byli design pro konkrétní aplikaci a je tam způsob, jak získat informace o nich??
Takže tady je můj velký otázku: Jaký je nejlepší způsob, jak najít katalogové listy na webu?
díky yall_____________________________"Život je zdarma, je to dobrá věc, ne?"

Ahoj,

Měl jsem dobré zkušenosti s www.freetradezone.com.Musíš se zaregistrovat jméno a heslo a pak budete mít přístup k velké části databáze, kde si můžete najít Letáky ceny a dostupnost.Někdy zde najdete i kostky některých ICS.
Hodně štěstí na vaší robot projekt.

pozdravy,
hqqh

Pokud tato dvě možnosti nefunguje, zkuste www.chipcenter.com, www.mouser.com, a pak konečně používat www.google.com.

Pro staré IO, a mnoho IC www.fairchildsemi.com je dobré stránky, které můžete najít rychle jakýkoli čip nebo polovodičových součástek.

Národní má dobrou stránku k nalezení polovodičů příliš www.national.com

Dobrý den,

Jeden z nejlepších vyhledávačů na katalogové listy je www.icmaster.com
Registrace (zdarma) je nutné.

Dobrý den yall, díky za replyin tak rychle!

Dívám se na všech místech mantioned výše, ale stále pro některé IC nemůžu najít listech.Proč?Zde je část dne, kdy bych se dostat info: Vypadá to, že IR přijímač / dekodér a tady je to, co je na obalu.

NEC Japonsko
NH01SS 524
9418A3001

Zkoušel jsem všechno, ale nemůže najít nic.Rád bych nějaké rady, jak najít unfindable díly, které jsem se zachránit ze starého elektroniky.

díky yall

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back