LM317 nabíječka baterií

J

jootachappal

Guest
Dobrý den,
Byl jsem v práci na této nabíječce okruhu nějakou dobu je to konstantní napětí baterií.Problém je, že i dont vědět, že jak se CKT skutečně funguje především na potřebu transisitor BC547. Zda se zpracování tohoto transisitor je závislá na hodnocení AmpereHour z baterie nebo je to v souvislosti s výstupním napětím. Přišel jsem v celé této CKT formulář stránkách uvedených níže:

http://www.vt52.com/diy/myprojects/other/charger/charger.htm

I "ll b nesmírně vděčni, pokud některý z členů může pomoci mi v tomto ohledu.

Ayesha
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Tranzistoru omezuje maximální proud na olovo-kyselina cellyou chtít poplatek.(Viz text v odkazu)
Když je buňka prázdná aktuální bude vysoká, musíte se omezit tento proud na ochranu buněk na poškození.Pokud je aktuální kapky (to je, když napětí na buňce stoupá) tranzistor jde otevřít a buňka je účtována s konstantním napětím.
V textu je možné vidět, že nabíjecí proud je 1 / 10 z Ah rating.1 / 10 proudu je proud, který musí být omezeny tranzistor.Takže pokud je aktuální, je vysoká (> 1 / 10 Ah), napětí na buněčných klesne k omezení proudu.

Ale, prosím, uvést, že tranzistor smysly napětí a ne proud.Chcete-li smysl proudu, musí existovat řada-drop rezistor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back