LM317 test

I

ichibindigi

Guest
Ahoj

Im problémy s pomocí LM317 omezovač proudu konfiguraci.Im snažím, aby vstup squarewave (obr.) a IM za předpokladu, že squarewave (obr. b) by měl být na výstupu stejnou amplitudu a frekvenci, za předpokladu, že nemám překročíte rychlostní limit, který Ive stanovené pro LM317 obvodu.Problém je v tom, že výstup vždy stane obr c má stále stejnou frekvenci a amplitudu, ale malý squarewave / puls vždy objeví na své off cyklus na výstupu.Co bych měl udělat, aby tento malý squarewave / puls odstraněny.Díky předem

ichibindigi

http://i11.photobucket.com/albums/a176/ichibindigi/wierdthingy.jpg

Je tu důvod pro JPG s IC volal LM117 LM317 ne?

Jaký je náklad, který za jízdy?

Jaké jsou napětí na vlnách?

Jaké frekvence jsou vám běží to v?

Můžete použít 2 kanálový CRO a zjistit, jestli existuje nějaký zpoždění mezi IN a výstup?

Myslím, že LM317 by neměl být používán v této cestě.Zdá se mi, že vnitřní oscilace se děje ve Vašem případě.

Citace:

Je tu důvod pro JPG s IC volal LM117 LM317 ne?Jaký je náklad, který za jízdy?Jaké jsou napětí na vlnách?Jaké frekvence jsou vám běží to v?Můžete použít 2 kanálový CRO a zjistit, jestli existuje nějaký zpoždění mezi IN a výstup?

Testování "stávající limitter" bez zátěže nedává moc smysl ..
Pokuste se připojit zatížení, které bude platné LM317 jednat ..a test znovu ..

2-kanálový CRO = 2-kanálové katodových-Ray Osciloskop (CRO).

S pozdravem,
IanP

Mám problém stáhnout obrázek!ale myslím, že LM317 nemůže projít 40MHz!

i TNK je to kvůli kondenzátoru posezení u ven put.that mohou být osvobozeni, když se dát je low.this nebude happense-li ur která viděla, jak zub input.plz podívat.
jde sabu

Citace:

Testování "stávající limitter" bez zátěže nedává moc smysl ..

Pokuste se připojit zatížení, které bude platné LM317 jednat ..
a test znovu ..2-kanálový CRO = 2-kanálové katodových-Ray Osciloskop (CRO).S pozdravem,

IanP

Použil jsem lm317 s cílem vytvořit 3.3V výstup ...ale místo toho, 3.3V výstup na něj vytvořil více či méně 1.2V výstup.Jsem si jistý, že jsem použil správné hodnoty pro R1 (240ohms) a R2 (400ohms).moje vstupní napětí je 12V.Snažil jsem se změnit hodnotu odporu, přesto je výstup 1 .. 2V.co může být problém?

Pravděpodobně jste ADJ a výstupní piny dozadu.Podívejte se na kolíky na datovém listu.

Jste také pomocí hodnoty rezistorů pro dražší LM117 místo ze 120 ohmů a 200 ohmů pro LM317.Opět podíváte na datasheet.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back