LM317T odstoupit Voltage Regulator

M

mhamzah3

Guest
Stavím Step Down Voltage Regulator od 70V do 20V pomocí 2 LM317T čipu.Schéma design je připevněn tento post.

Mám problém dostat je, když jsem se zatížení obvodu s 0.3-0.5 zesilovače, napětí je nestabilní, kde produkce klesne z 19.85V-10V.

V datovém listu, maximální proud, který lze vyvodit z LM317T je 1,5, ale nejsem schopen k tomu, že hodně proudu.Maximální proudový odběr je méně než 200 mA pro dosažení stabilní výstupní napětí.

Please help.

Díky
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Zkontrolujte, zda:

Zda Vin - VOUT <40 W na každý regulátor čip?

70V zdroj může poskytovat proud 1A?

Vin-VOUT první čip je 70-42 = 28V a druhý čip je 44-20 = 24V.

70V zdroj může poskytnout max 7A.

Použil jsem deset let pole stanovit zatížení na okruhu.

mhamzah3 napsal:

Vin-VOUT první čip je 70-42 = 28V a druhý čip je 44-20 = 24V.70V zdroj může poskytnout max 7A.Použil jsem deset let pole stanovit zatížení na okruhu.

Myslím, že v datovém listu neuvedl výstupní napětí nebo nevyužila jsem ji ven.

Díky za pomoc mě ven.Tohle je můj první vysílání na fórum.Pokusím se na výstup.

Ahoj Potřebuji pomoc, už jsem odstoupil napětí 37V, ale teď má problém se nemohu odebírají proud až 0,3 na design Voltage Regulator, že jsem se.Maximální proud, který může být vypracován na tomto okruhu je 0.14A.Mám-li čerpat více než 0,14, který je až 0.27A, bude výstupní napětí stane nestabilní.kapky, které významně nižší než 10V.

Je nějaká konstrukční změny, které lze provádět na odstranění tohoto problému?

Použít externí projít tranzistoru jste přehřátí 317.

Jak již bylo řečeno, jste přehřátí, že část.Pokud čtete listu, velmi rychlý ztrátový výkon výpočtu z listu říká,
PD = ((VIN-VOUT) * IL) (VIN * IG).Máte-li ignorovat VIN * IG a prostě použijte první část rovnice a řekněme 1A na jednoduchost PD = (70-37) * 1A = 33W v první fázi.Neexistuje žádný způsob, že balík je manipulace 33W bez jakýchkoliv velkých tepelných potopení.Nacházíte se bít tepelné vypnutí v první fázi.To je důvod, proč jste vidět pokles napětí, jak si zvýšit stávající.Pravděpodobně ji bít ve druhé etapě stejně.Přečtěte si část o požadavcích chladič.

Myslím, že toto téma, a tématem na http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1073483 # 1073483 jsou stejné nebo mají stejný problém.

Pokud je aktuální motorboating jste určitě přehřátí, chladič.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back