LNA design problém: vrchol S21 a min.

D

danda821

Guest
Navrhl jsem LNA (cívky zvrhla zdroj).Schematický simulationis pokutu.Ale v rozložení simulaci post vrcholu S21 a S11 min jsou vždy není na stejné frekvenci.Díky.

V tomto případě budete muset použít topologii HPF pro vstup odpovídající síť, ke snížení zisku na nízkých frekvencích, a získat maximum S21 pro minimální S11.

Myslím, že to není impedance zápas věc pro schématické simulace je dobrá, možná je to vina za špatné rozložení.

i může znít trochu noobie, ale můžete vysvětlit mi, jak dát DC zdroje v rozložení na tranzistoru.Můžete vidět pouze chování odpovídající síť v pořádku?

Rozložení parasiticis mají silný vliv na okruhu performance.That 's, proč by měl layout být prováděny velice pečlivě a designer by se měli vyhnout používání silných spojek a dlouhé tratě apod. layout.

Za druhé, modely buď aktivními a pasivními prvky mohou nepředstavuje "všechny parazitní embedded" obvodů.Pokud modely jsou správné, simulace bude také správný ...

ahoj ... ale myslím, že moje otázka stále zůstává ... Jak jste aktivovali tranzistor v rozložení ....
Věřím, že ADS layout neumožňují dávat DC zdroj, mám pravdu?
Pokud přivede přeposílá parametr S rozložení zpět na schéma pro simulaci ...

Doufám, že jeden z vás odpověď na mou otázku příliš?

Použil jsem proudové zrcadlo ovlivnění tranzistor.Zrcadlo je připojen k bráně tranzistoru přes odpor 50K.

I am using kadence není ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back