LNA stability

C

chunlee

Guest
Je mi známo, můžeme zkontrolovat stabilitu LNA pomocí ve fázi a K faktor (což může vypočítat z S-parametru). Je to stability, které bylo vypočítáno ve fázi ak faktorem je prostředek pro stejný druh stability? a jejich význam různých typů stability? Děkujeme vám za vaši pomoc ...

Když napíšu LNA a zkontrolujte stabiltiy, já používám ADS pro tuto práci automaticky

Ve fázi je pro zpětnou vazbou. Stabilita zesilovače RF je obvykle natažený na grafu Smith ukazuje vstupní a výstupní koncovky, které způsobují nebo oscilace. To se děje na širokém rozsahu frekvencí, a to nejen té, kterou chcete použít. Pak můžete zkoumat (či design) vstup a výstup sítě bude ve stáji impedance rozsahu pro každou frekvenci.

pro springf2000, jak u automatické kontroly stability LNA pomocí @ DS. jsem navrhl LNA a pochybuji, že se pohybuje na 2 GHz, jak si mohu být jistý, že? Díky předem.

jednoduše zjistit skutečnou hodnotu a Sinu Zout na AMP zabránit kolísání Re (ZS)> | Re (Zin) | Toto Ujistěte se, že zesilovač nebude oscilovat ve vstupních portů Re (Zl)> | Re (Zouy) | a zkontrolujte Gonzalez knihu pro detaily a U můžete udělat velmi easly v DS @ chtít tuto pomoc khouly

Můžete použít vestavěný funtion v ADS, v S-parametru simulace. Stejně jako s_stab_circle, mu atd. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back