Logické syntéza s tvrzeními?

M

mliu66

Guest
Každý, kdo zná nástroje, které mohou syntetizovat HDL k bráně-úrovni, ale zachovávají všichni tvrdí?Musím tvrzení omezení na brána-úrovni.Já jsem nový na design.Díky

Tvrzení jsou funkce HDL použitých v simulátoru Ověření funkčnosti.
Normálně tvrzení jsou Aplikovaná o vyjádření nebo na sítě.
Ale po syntéza čisté jména jsou pozměněny nástroji na syntézu také tvrzení jsou ignorovány sunthesis nástrojem.
takže si nemyslím, že stejné tvrzení mohou být použity po syntéze pokud u držet tvrzení ve zkušební stolici.
V tomto případě také o čistý jména a cesta musí být modffied.
Jakékoli jiné názory na to.

To je přesně můj problém.Chci, aby sledování omezení vyplývající z tvrzení (v HDL) v bráně úrovni.Ale po syntéze názvy jsou upraveny tyto čisté.Jak se mohu chránit mé tvrzení, omezení na brána úrovni?

Snažím se udělat pro testovací účely, protože ATPG lze provést pouze na úrovni brány.Kdybych třeba uplatňovat tvrzení omezení v ATPG, jak mohu najít po syntéze?

Díky

Který Syntéza nástroj, který používáte,
Vím, že v DC Shell jsem napsal SVA a dal jsem pod synopsys_translate_off směrnice.
a magma je "syntéza off" směrnice.

Spauls, Děkujeme za Vaši odpověď.Žádné podrobnosti?My email mliu_duke (at) yahoo.com Díky!

Tvrzení jsou pouze pro simulaci a formální verifikace."Translate_on" a "Translate_of" jsou pouze pragmas (směrnice o syntezátor překládat či nikoliv, překládat kód).

Ne nástroj si zachová tvrzení jako tvrzení nejsou synthsizable

mliu66 napsal:

To je přesně můj problém.
Chci, aby sledování omezení vyplývající z tvrzení (v HDL) v bráně úrovni.
Ale po syntéze jsou upraveny tyto čisté jména.
Jak se mohu chránit mé tvrzení, omezení na brána úrovni?Snažím se udělat pro testovací účely, protože ATPG lze provést pouze na úrovni brány.
Kdybych třeba uplatňovat tvrzení omezení v ATPG, jak mohu najít po syntéze?Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back